Την εκδοχή του αλλεργικού σοκ από φιστίκια αναφέρει ως πιθανή αιτία θανάτου ο πατέρας του αναλυτή της Goldman Sachs, John Castic, που βρέθηκε νεκρός σε έναν κολπίσκο ύστερα από μια συναυλία στο Brooklyn Mirage.

Η τελευταία φορά που εθεάθη καταγράφηκε σε βίντεο παρακολούθησης να περπατά ήρεμα κατά μήκος της λεωφόρου Stewart, όχι πολύ μακριά από το σημείο όπου ανασύρθηκε το σώμα του στο Newtown Creek την Τρίτη. Η σορός του αναλυτή της Goldman Sachs ανασύρθηκε όταν ένας άνδρας περαστικός παρατήρησε ένα φουσκωμένο σώμα χωρίς πουκάμισο να επιπλέει στο English Kills, έναν παραπόταμο του East River.

«Πιστεύουμε ότι είτε είχε αλλεργική αντίδραση, ήταν αλλεργικός στα φιστίκια και ίσως έφαγε κάτι χωρίς να συνειδητοποιήσει ότι περιείχε φιστίκια, είτε υπήρχε κάποια μη ανιχνευμένη αλλεργία που να σχετίζεται μ το αλκοόλ», είπε ο Jeff Castic στην Daily Mail. Ο συντετριμμένος πατέρας είπε ότι ο γιος του είχε πει στους φίλους του ότι δεν αισθανόταν καλά πριν αποφασίσει να φύγει μόνος του. «Ήταν στο κλαμπ όταν άρχισε να αρρωσταίνει, οπότε είπε στους φίλους του ότι θα πήγαινε σπίτι του», είπε ο ίδιος.

Η οικογένεια αναφέρει πως υπάρχουν ενδείξεις ότι ο θάνατός του μπορεί να προήλθε από εγκληματική ενέργεια, καθώς όλα τα προσωπικά του αντικείμενα ήταν στην κατοχή του και δεν υπάρχουν ίχνη ληστείας. Η οικογένεια περιμένει το πόρισμα του ιατροδικαστή για να προσδιορίσει την αιτία θανάτου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι δεν είχε εμφανή σημάδια τραύματος και η αιτία θανάτου είναι ο πνιγμός.

Ο John Castic ήταν ο δεύτερος νεαρός άνδρας που εξαφανίστηκε κοντά στο Μιράζ του Μπρούκλιν πρόσφατα και στη συνέχεια βρέθηκε νεκρός στον ίδιο κολπίσκο. Το σώμα του επίσης 27χρονου Καρλ Κλεμέντε ανασύρθηκε λίγες μέρες αφότου κι εκείνος απομακρύνθηκε από το κλαμπ, ανέφεραν πηγές.

Με πληροφορίες από Daily Mail