Τραυματισμένη ή όχι, με επιδέσμους ή όχι, η Κέιτ Μίντλετον δεν αναβάλλει καμία εμφάνισή της. Για άλλη μία φορά η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε τραυματισμένη και μάλιστα δεν το έκρυψε.

Ειδικότερα, η Κέιτ Μίλντετον συνάντησε παίκτες του Ράγκμπι Λιγκ με ειδικές ανάγκες στο Ανατολικό Γιορκσάιρ και είχε επιδέσμους στα δάχτυλα του δεξιού της χεριού.

Έναν ακόμα τραυματισμό σε λιγότερο από έναν μήνα και μάλιστα στο ίδιο σημείο είχε η Κέιτ Μίντλετον, όπως φάνηκε κατά την επίσκεψή της σε γήπεδο στην Αγγλία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η πριγκίπισσα της Ουαλίας είπε ότι «ανησυχούσε για τα δάχτυλά της», αλλά ήταν «πρόθυμη να δοκιμάσει» τις δυνάμεις της στο ράγκμπι με αναπηρικό αμαξίδιο, καθώς κατευθυνόταν προς το αθλητικό κέντρο Allam στο Χαλ για να συμμετάσχει σε μια προπόνηση με την ομάδα ράγκμπι με αναπηρικό αμαξίδιο της Αγγλίας που κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Κέιτ Μίντλετον έβγαλε τα αυστηρά κοστούμια, καθώς επέλεξε μια αθλητική φόρμα και κατευθύνθηκε για να συναντήσει παίκτες του Ράγκμπι Λιγκ με ειδικές ανάγκες στο Ανατολικό Γιορκσάιρ.

Επιδεικνύοντας τη σπορ πλευρά της, η Μίντλετον -που εμφανίστηκε ξανά με δεμένα δάχτυλα μόλις τρεις εβδομάδες αφότου τραυμάτισε το χέρι της ενώ έκανε τραμπολίνο με τα παιδιά της- δεν άφησε τους εμφανείς τραυματισμούς της να την σταματήσουν καθώς έμπαινε στο παιχνίδι.

Κέιτ Μίντλετον: Ο τραυματισμός στο τραμπολίνο

Υπενθυμίζεται ότι η μελλοντική βασίλισσα της Βρετανίας δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται τραυματισμένη. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φωτογραφήθηκε χαμογελαστή και ευδιάθετη καθώς συνομιλούσε με έναν δεσμοφύλακα κατά τη διάρκεια της βασιλικής της επίσκεψης σε μια φυλακή στο Surrey.

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε ανησυχία στους θαυμαστές της ήταν ότι η Κέιτ Μίντλετον είχε δεμένα τα δάχτυλά της.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail, η μελλοντική βασίλισσα της Βρετανίας είχε έναν τραυματισμό στο τραμπολίνο.

Εκπρόσωπος του Παλατιού του Κένσινγκτον επιβεβαίωσε στην Daily Mail ότι τα δάχτυλα που έχει τραυματίσει η πριγκίπισσα ήταν «ένας μικρός τραυματισμός, τίποτα σοβαρό», προσθέτοντας ότι η πριγκίπισσα δεν είχε σπάσει κάποιο κόκαλο.