Εντοπίστηκε νεκρή η γερμανο-ισραηλινή Σάνι Λουκ (Shani Louk), για την οποία υπήρχαν πληροφορίες ότι είναι ακόμη ζωντανή μετά την απαγωγή της από άνδρες της Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ, όπου ξεδιπλώθηκε η αιματηρή επίθεση της οργάνωσης.

Η σορός της Σάνι Λουκ βρέθηκε τη Δευτέρα και η αδερφή της, Adi, επιβεβαίωσε τον θάνατό της στο Instagram, αναφέρει η Jerusalem Post.

Σημειώνεται πως η Λουκ εμφανιζόταν σε πλάνα που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας την ημέρα της επίθεσης. Φαινόταν να ξαπλώνει ακίνητη στο πίσω μέρος ενός φορτηγού μετά την απαγωγή και τη μεταφορά στη Γάζα.

Διαβάστε ακόμα: Πόλεμος στο Ισραήλ: Στο φως βίντεο ντοκουμέντο της Χαμάς με Ισραηλινή όμηρο - "Βγάλετε με από εδώ"

Στο βίντεο που είχε κυκλοφορήσει δεν ήταν σαφές να ήταν ζωντανή, αν και η μητέρα της αργότερα είχε δηλώσει ότι ήταν ζωντανή και βρισκόταν σε νοσοκομείο στη Γάζα.

Οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου της νεαρής γυναίκας είναι ακόμη ασαφείς, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για το πού βρέθηκε η σορός της.

Η Λουκ βρισκόταν στο μουσικό φεστιβάλ Supernova στις 7 Οκτωβρίου, όταν οι άνδρες της Χαμάς εξαπέλυσαν την επίθεσή τους, σκοτώνοντας περισσότερους από 260 πολίτες στο φεστιβάλ.