Σε ηλικία τεσσάρων ετών η 29χρονη Samantha Gizzle από τις ΗΠΑ γνώρισε τον σύντροφό της, ο οποίος ήταν ο babysitter της. Η σχέση του ζευγαριού αναπτύχθηκε όταν η Samantha ενηλικιώθηκε.

Μέσα από το TikTok, με το τραγούδι «When We Were Young» της Adele, προχώρησε στην αποκάλυψη της σχέσης της με διαφορά ηλικίας.

Αρκετοί χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά τον έρωτά τους

Στο κλιπ φαίνεται αρχικά το ζευγάρι στα παλιά του χρόνια με τον σύντροφό της Johnathan, τότε 19 ετών, να κρατά στην αγκαλιά της την τετράχρονη Samantha.

Η επόμενη εικόνα δείχνει το ζευγάρι την ημέρα του γάμου τους, σε ηλικία 44 και 29 ετών πλέον.


«Ήσουν η καλύτερη babysitter που υπήρξε ποτέ. Είμαι χαρούμενη που προχωρήσαμε μαζί στη ζωή. Με κάνεις τόσο ευτυχισμένη, με κάνεις να γελώ, και αυτό με κάνει να σε αγαπώ άνευ όρων όλο και περισσότερο.. και εύχομαι το καλύτερο για εμάς και τη μελλοντική μας οικογένεια που θα έρθει», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μπορεί η Samantha να θεωρούσε πως αυτή η κίνηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα ήταν κάτι ρομαντικό. Ωστόσο, αρκετοί χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά τον έρωτά τους.

«Όταν ήμασταν νέοι; Εσύ ήσουν αυτός ΟΧΙ», έγραψε ένας.

«Αυτό είναι αηδία», σχολίασε ένας άλλος.

Στα σχόλια απάντησε η Samantha, λέγοντας:

«Λυπάται η καρδιά μου που η Gen-Z έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου και πιστεύει ότι τα ηλικιακά χάσματα είναι κακά. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ!!! Είμαστε μαζί… ευτυχισμένοι και ασφαλείς και τίποτα δεν συνέβη κατά τη διάρκεια του χρόνου που ήταν baby sitter μου. Περίμενε μέχρι να γίνω 18 ετών! Και τίποτα δεν συνέβη οποτεδήποτε πριν από αυτό το σημείο PERIOD! Σταματήστε να προσπαθείτε να κάνετε την οικογένειά μου/τον σύζυγό μου να φαίνεται κακή. Θα παραμείνουμε μαζί και αυτό είναι όλο».

Στο τελευταίο βίντεο, όμως, ισχυρίστηκε ότι το μίσος που δέχτηκε την έκανε να «ξανασκεφτεί» την απόφασή της να παντρευτεί.

Τι ισχύει τελικά

Παρά το γεγονός πως η Samantha απάντησε στα αρνητικά σχόλια, όπως όλα δείχνουν οι εικόνες δεν είναι δικές της αλλά έχουν κλαπεί από το Internet.

Σύμφωνα με τη New York Post, η εικόνα είχε κλαπεί από το προφίλ ενός blogger από το 2012, η οποία έκτοτε έχει διαγραφεί.

«Σχεδόν πριν από μια δεκαετία έγραψα μια ανάρτηση για να υποστηρίξω μια εκστρατεία crowdfunding για το κινηματογραφικό έργο του πατέρα μου, η οποία περιλάμβανε αυτή την οικογενειακή φωτογραφία», ανέφερε ο blogger στην Post σε δήλωσή του,.

«Είναι ενοχλητικό το γεγονός ότι μια οικογενειακή φωτογραφία χρησιμοποιήθηκε με αυτόν τον τρόπο και εκτιμώ που κάποιος ειδοποίησε».