Μήνες πριν ανακοινωθεί ο χωρισμός της από τον Καναδό πρωθυπουργό, Τζάστιν Τριντό, η Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό είχε σχέση με έναν παιδοχειρουργό, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε μια αγωγή διαζυγίου που υποβλήθηκε.

Πότε αποκάλυψαν οι Τριντό πως πήραν διαζύγιο

Οι Τριντό αποκάλυψαν στις 2 Αυγούστου 2023 ότι πήραν διαζύγιο ύστερα από 18 χρόνια γάμου και την απόκτηση τριών παιδιών. Οι λόγοι του χωρισμού τους δεν έγιναν γνωστοί, ωστόσο το ζευγάρι δήλωσε ότι η απόφαση ήρθε ύστερα από «πολλές δύσκολες συζητήσεις».

Ωστόσο, έκτοτε αναφέρθηκε από τα καναδικά Μέσα Ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης της The National Post, ότι όταν ανακοινώθηκε στον κόσμο η απόφασή τους να χωρίσουν, η Σοφί είχε ήδη συνάψει σχέση με τον παιδοχειρουργό δρα Μάρκος Μπετόλι, με έδρα την Οτάβα.

Διαβάστε ακόμα: Τζάστιν Τριντό: Τα παιδιά θα μείνουν μαζί του μετά το διαζύγιο με τη Σοφί (Εικόνες)

Σε αίτηση διαζυγίου που κατατέθηκε στις 26 Απριλίου 2023, η πρώην σύζυγος του Μπετόλι, Άνα Ρενόντα, ισχυρίστηκε ότι ο Μπετόλι «είχε επανασυνδεθεί με ένα άτομο υψηλού προφίλ που προσελκύει σημαντική προσοχή από τα Μέσα Ενημέρωσης και παρουσιάζει σημαντικά ζητήματα ασφαλείας».

Το πρόσωπο δεν κατονομάζεται στα δικαστικά έγγραφα, αλλά η National Post υποστήριξε πως επιβεβαιώθηκε ότι ο ισχυρισμός της Ρεμόντα αναφέρεται στη 48χρονη Σοφί.

Ποιος είναι ο δρ Μπετόλι 

Ο 48χρονος Μπετόλι εργάζεται στο Νοσοκομείο Παίδων του Ανατολικού Οντάριο και διδάσκει επίσης στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Οτάβα.

dr

Ολοκλήρωσε τις ιατρικές του σπουδές στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Κόρδοβα στην Αργεντινή, σύμφωνα με το βιογραφικό του στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου της Οτάβα. Μετακόμισε στον Καναδά το 2004 πριν γίνει εκπαιδευτικός υπεύθυνος για το προπτυχιακό πρόγραμμα Παιδοχειρουργικής στο πανεπιστήμιο το 2010.

Το 2014 προήχθη σε αναπληρωτή καθηγητή και απέκτησε τη διάκρισή του ως μέλος του Βασιλικού Κολεγίου Χειρουργών του Καναδά.

Τι ισχυρίζεται η πρώην σύζυγος του παιδοχειρουργού

Η πρώην σύζυγός του, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, δεν εργάζεται. Στην αίτηση διαζυγίου της φέρεται να δήλωσε πως δεν παίρνει «καμία θέση» για την προσωπική ζωή του πρώην συζύγου της. Ωστόσο, επέμεινε πως η νέα σχέση είχε ως αποτέλεσμα απροσδιόριστες ανησυχίες για τις συνθήκες ασφάλειας «στις οποίες εκτίθενται τα παιδιά όσο βρίσκονται υπό τη φροντίδα του πατέρα τους» και ζήτησε δικαστική απόφαση για να διασφαλιστούν η ιδιωτικότητα και η προστασία των δύο παιδιών τους.

«Η Άνα πιστεύει ότι τα μέρη είχαν καταλήξει σε συμφωνία πως τα παιδιά δεν θα αλληλεπιδρούσαν με τη νέα σύντροφο, αλλά ο Μάρκος δεν το έχει σεβαστεί αυτό, κάτι που έχει προκαλέσει δυσφορία και άγχος στα παιδιά», φέρεται να ισχυρίζεται στην αίτηση.

Από την πλευρά του ο δρ Μπετόλι φέρεται να επιμένει πως η στάση της πρώην συζύγου του στη σχέση του με τη Σοφί «δεν είναι προς το συμφέρον των παιδιών» στην απάντησή του στην αίτηση διαζυγίου. Παράλληλα, φέρεται να ισχυρίστηκε πως η Ρεμόντα απείλησε να επιστρέψει στην Αργεντινή, όπου γεννήθηκαν και οι δύο, εάν αποκαλυφθεί η νέα του σχέση.

Το ρεπορτάζ της National Post, το οποίο δημοσιεύτηκε τον Οκτώβριο, ξεκαθάρισε ότι κανένας από τους ισχυρισμούς στην αίτηση διαζυγίου δεν έχει αποδειχθεί στα δικαστήρια και πως η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όσο για τη Σοφί Τριντό, θα διδάξει γιόγκα τον Απρίλιο, σε ένα Σαββατοκύριακο ευεξίας για την ηλιακή έκλειψη, στο Οντάριο. Τα εισιτήρια κοστίζουν από 450 λίρες για δύο διανυκτερεύσεις και η εκδήλωση υπόσχεται να φέρει τους επισκέπτες «πιο κοντά, καθώς η Μητέρα Φύση θα μας δείξει την ομορφιά του σκότους», σημειώνουν οι Times.

Το καταφύγιο θα περιλαμβάνει, επίσης, διαλογισμό και ψαλμωδίες μάντρα με έναν πνευματικό, αναφέρει η National Post.