Οτι η Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στις 17 Ιανουαρίου, τώρα πια το γνωρίζουν και οι πέτρες. Όμως, δεδομένης της μυστικοπάθειας σχετικά με τον λόγο της εγχείρησης, αλλά και της απουσίας του πρίγκιπα Ουίλιαμ, τόσο από το πρώτο μνημόσυνο του νονού του, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, στο Ουίνδσορ, όσο και από το ορθόδοξο, που ακολούθησε μία μέρα αργότερα (προχθές), στην Αγία Σοφία του Λονδίνου, οι φήμες οργιάζουν.

Το σενάριο για αισθητική επέμβαση

Σύσσωμος ο βρετανικός Τύπος θεωρεί ότι ενημέρωσε πως θα απουσιάζει από το πρώτο (όπου, όπως γράψαμε, παρέστησαν 80 γαλαζοαίματοι, και όπου θα έβγαζε και λόγο για τον νονό του) μόλις 45 λεπτά προτού τελεστεί, γιατί υπήρξε «υποτροπή» στην κατάσταση της υγείας της συζύγου του. Δεν θέλησε και πολύ για να ξεκινήσει νέο μπαράζ δημοσιευμάτων. Έως τώρα ακούγαμε για υστερεκτομή μέχρι μεταμόσχευση. Τα καινούργια σενάρια λοιπόν έχουν δύο αποχρώσεις: Οι μεν θέλουν την πριγκίπισσα της Ουαλίας να έχει υποστεί νευρικό κλονισμό, οι δε κάνουν λόγο για επέμβαση για ανόρθωση γλουτών, μετά την οποία υποχρεωτικά μένεις για ένα διάστημα στον χώρο σου. Και συνεχίζουν τονίζοντας πως αυτό έχει κάνει και γι’ αυτό εξ αρχής το παλάτι ανακοίνωσε ότι θα επανέλθει στις υποχρεώσεις της κανονικά μετά το Πάσχα. Το τρίτο σενάριο, που βλέπουμε στην πλατφόρμα Reddit, αναφέρεται σε διαζύγιο(!) με τον πρίγκιπα της Ουαλίας.

Κέιτ Μίντλετον: Η «απάντηση» της τεχνητής νοημοσύνης για την κατάσταση υγείας της 

Η εφημερίδα «Daily Star» ζήτησε και τη γνώμη της τεχνητής νοημοσύνης - του chatbot AI της Google Gemini. «Με βάση τα όσα συνέβησαν, η Κέιτ, πριγκίπισσα της Ουαλίας, πιθανότατα αναρρώνει στην κατοικία της, το Adelaide Cottage, στο Ουίνδσορ της Αγγλίας. Δεν μπορούμε να ξέρουμε με βεβαιότητα πού βρίσκεται η μέλλουσα βασίλισσα αλλά -δυστυχώς για τους διαδικτυακούς ντετέκτιβ του κόσμου- είναι πιθανό, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας της, να χρειάζεται μακρά ανάρρωση τουλάχιστον μέχρι και το Πάσχα». Σαν να ακούμε την ανακοίνωση του παλατιού ακόμα μια φορά. Repetition, για όσους δεν το εμπέδωσαν; Ακριβώς.

Tip: Σημειώνουμε ότι η βραζιλιάνικη ανόρθωση των οπισθίων -για την οποία κάνουν λόγο τα περιρρέοντα σενάρια- περιλαμβάνει σχολαστική λιποαναρρόφηση και μεταφορά λίπους.

*Δημοσιεύθηκε στην «Απογευματινή»