Η Κέιτ Μίντλετον μετά την αλλοιωμένη φωτογραφία που ανέβασε με τα παιδιά της και λίγο αργότερα απέσυρε, πυροδότησε νέο γύρο δημοσιευμάτων στη Βρετανία, σχετικά με την κατάσταση της υγείας, μετά το πρόσφατο σοβαρό χειρουργείο στην κοιλιά που υποβλήθηκε.

Μάλιστα η πριγκίπισσα της Ουαλίας, παραδέχτηκε δημόσια ότι επεξεργάστηκε τη φωτογραφία της και ζήτησε συγγνώμη για «όποια σύγχυση» προκάλεσε.

Λίγες ώρες μετά το περιστατικό, μία νέα φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον βλέπει το «φως» της δημοσιότητας, στην οποία η ίδια απαθανατίστηκε στο αυτοκίνητο μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Όπως γράφει η Daily Mail, το ζευγάρι έφευγε εκείνη τη στιγμή από το κάστρο του Windsor. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κατευθυνόταν στο Αββαείο του Ουέστμινστερ για την ετήσια λειτουργία της Ημέρας της Κοινοπολιτείας ενώ η Κέιτ μετέβαινε σε ραντεβού που είχε.

Η Δημόσια συγγνώμη της Κέιτ Μίντλετον για την αλλοιωμένη φωτογραφία

«Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με το μοντάζ. Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τη σύγχυση που προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες. Ελπίζω ότι όλοι όσοι γιορτάζουν είχαν μια πολύ χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας», έγραψε η ίδια παραδεχόμενη, ουσιαστικά, την επεξεργασία που υπέστη η φωτογραφία της.

Η συγγνώμη της πριγκίπισσας της Ουαλίας ήρθε μετά τον σάλο που προκάλεσε φωτογραφία της που δόθηκε στη δημοσιότητα ως η πρώτη μετά το χειρουργείο που έκανε. Στη συνέχεια αποσύρθηκε από τέσσερα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία, καθώς υπήρχαν υποψίες, αλλοίωσής της.