Το "αόρατο" ταξίδι της Κέιτ Μίντλετον και του Πρίγκιπα Ουίλιαμ στο Ιόνιο και η... junk food απαίτηση του Πρίγκιπα Τζορτζ
Και η συνάντηση-έκπληξη
Η Daily Mail αποκαλύπτει ότι η βασιλική οικογένεια δεν αποβιβάστηκε σε κανένα νησί του Ιονίου, ενώ ο 12χρονος Πρίγκιπας Τζορτζ προκάλεσε… αποστολή με βάρκα για junk food στη Ζάκυνθο

Νέες πληροφορίες για το «αόρατο» ταξίδι του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στα νησιά του Ιονίου φέρνει στο φως η Daily Mail. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η βασιλική οικογένεια βρέθηκε τον περασμένο Ιούλιο σε κρουαζιέρα με πολυτελές γιοτ, ωστόσο δεν πάτησαν ποτέ το πόδι τους σε ελληνικό έδαφος, καθώς κάτι τέτοιο απορρίφθηκε για λόγους ασφαλείας.
Καθώς διέπλεαν τα ελληνικά νησιά, ο 12χρονος Πρίγκιπας Τζορτζ – πρωτότοκος γιος του Ουίλιαμ και της Κέιτ – φαίνεται πως ζήτησε ένα φαγητό που δεν υπήρχε στο μενού του σκάφους. Τη στιγμή που το γιοτ έπλεε νότια του Ιονίου, ανάμεσα στην Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο, εστάλη ένα βοηθητικό σκάφος για να ικανοποιηθεί η «ιδιαίτερη» επιθυμία του μικρού.
Πηγές του βρετανικού μέσου αναφέρουν πως η αποστολή του σκάφους ήταν να προμηθευτεί ένα συγκεκριμένο φαγητό από την πόλη του Λαγανά, όπου βρίσκεται ένα από τα ελάχιστα McDonald’s που λειτουργούν σε ελληνικά νησιά. Αν και δεν διευκρινίζεται τι ακριβώς παρήγγειλε ο Τζορτζ, η Daily Mail σημειώνει ότι ο νεαρός πρίγκιπας είναι λάτρης της καρμπονάρα – ωστόσο οι τοπικές πηγές αστειεύονται πως εκείνη τη μέρα μάλλον προτίμησε κάτι πιο... γρήγορο.
Ο διευθυντής του καταστήματος McDonald’s στη Ζάκυνθο δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε το περιστατικό, δηλώνοντας: «Είναι πολιτική της εταιρείας να μη δίνονται πληροφορίες για τους πελάτες μας».
Εν τω μεταξύ, την περασμένη εβδομάδα η Daily Mail είχε αποκαλύψει μια συνάντηση-έκπληξη κοντά στην Ιθάκη. Η 64χρονη Πηνελόπη Λικούδη, συνταξιούχος δημόσια υπάλληλος, εντόπισε μέλη της βασιλικής οικογένειας σε σούπερ γιοτ καθώς κολυμπούσε στην απομονωμένη παραλία Μαυρούνα. Όπως ανέφερε, βρέθηκε σε απόσταση μόλις 30 μέτρων από το σκάφος και είδε την Κέιτ, την Πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον Πρίγκιπα Λούις.
Αν και η βασιλική οικογένεια φέρεται να εξερεύνησε αρκετά σημεία των Ιονίων, ουδέποτε αποβιβάστηκε σε κάποιο νησί, επιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό της Daily Mail για ένα «ταξίδι φάντασμα» στα ελληνικά νερά.
Πρίγκιπας Τζορτζ: Η λαχτάρα για junk food στη Ζάκυνθο «κινητοποίησε» το προσωπικό του γιοτ
Καθώς διέπλεαν τα ελληνικά νησιά, ο 12χρονος Πρίγκιπας Τζορτζ – πρωτότοκος γιος του Ουίλιαμ και της Κέιτ – φαίνεται πως ζήτησε ένα φαγητό που δεν υπήρχε στο μενού του σκάφους. Τη στιγμή που το γιοτ έπλεε νότια του Ιονίου, ανάμεσα στην Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο, εστάλη ένα βοηθητικό σκάφος για να ικανοποιηθεί η «ιδιαίτερη» επιθυμία του μικρού.Πηγές του βρετανικού μέσου αναφέρουν πως η αποστολή του σκάφους ήταν να προμηθευτεί ένα συγκεκριμένο φαγητό από την πόλη του Λαγανά, όπου βρίσκεται ένα από τα ελάχιστα McDonald’s που λειτουργούν σε ελληνικά νησιά. Αν και δεν διευκρινίζεται τι ακριβώς παρήγγειλε ο Τζορτζ, η Daily Mail σημειώνει ότι ο νεαρός πρίγκιπας είναι λάτρης της καρμπονάρα – ωστόσο οι τοπικές πηγές αστειεύονται πως εκείνη τη μέρα μάλλον προτίμησε κάτι πιο... γρήγορο.
Ο διευθυντής του καταστήματος McDonald’s στη Ζάκυνθο δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε το περιστατικό, δηλώνοντας: «Είναι πολιτική της εταιρείας να μη δίνονται πληροφορίες για τους πελάτες μας».
Βασιλική οικογένεια: Συνάντηση-έκπληξη κοντά στην Ιθάκη
Εν τω μεταξύ, την περασμένη εβδομάδα η Daily Mail είχε αποκαλύψει μια συνάντηση-έκπληξη κοντά στην Ιθάκη. Η 64χρονη Πηνελόπη Λικούδη, συνταξιούχος δημόσια υπάλληλος, εντόπισε μέλη της βασιλικής οικογένειας σε σούπερ γιοτ καθώς κολυμπούσε στην απομονωμένη παραλία Μαυρούνα. Όπως ανέφερε, βρέθηκε σε απόσταση μόλις 30 μέτρων από το σκάφος και είδε την Κέιτ, την Πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον Πρίγκιπα Λούις.Αν και η βασιλική οικογένεια φέρεται να εξερεύνησε αρκετά σημεία των Ιονίων, ουδέποτε αποβιβάστηκε σε κάποιο νησί, επιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό της Daily Mail για ένα «ταξίδι φάντασμα» στα ελληνικά νερά.