Μια γνωριμία πριν από περίπου ένα χρονο και ένα αίτημα φιλίας φαίνεται να είναι οι λόγοι που οδήγησαν την 35χρονη κατηγορούμενη στην επίθεση με βιτριόλι .

Συγκεκριμένα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα ενοχλήθηκε ιδιαιτέρως από ένα αίτημα φιλίας που είχε κάνει ο σύντροφός της στην 34χρονη Ιωάννα πριν από έναν χρόνο.

Όλα ξεκίνησαν σε έναν γάμο στην Αιτωλοακαρνανία. Εκεί η 35χρονη είχε πάει με τον σύντροφό της, και πρωτοσυνάντησαν την Ιωάννα. Μετά τον γάμο το θύμα δέχθηκε αίτημα φιλίας από τον σύντροφο της κατηγορουμένης. Από τότε η δράστης απέκτησε ένα είδος «εμμονής» με το θύμα.

Μάλιστα σήμερα νωρίς το μεσημέρι ο σύντροφος της 35χρονης βρέθηκε στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και έδωσε στους αστυνομικούς νέα στοιχεία.

Τι είπε ο άντρας - «πέτρα του σκανδάλου»

Ο σύντροφος της ύποπτης υποστήριξε πως δεν είχε σχέση με την Ιωάννα και «όλα ήταν στο μυαλό» της κοπέλας του.

Νωρίτερα σήμερα οι άνδρες της ΕΛΑΣ που ερευνούν την υπόθεση βρέθηκαν στο σπίτι της 35χρονης και πραγματοποίησαν έρευνες, εκεί εντοπίστηκαν μια περούκα μια τηλεκάρτα αλλά και τη καμπαρντίνα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης.

Η εταιρεία στην οποία εργάζεται η 35χρονη φέρεται να έχει συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία όπου δουλεύει το θύμα της επίθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα δεν είχε κεντρίσει από την αρχή το ενδιαφέρον της αστυνομίας.

Την «πρόδωσε» το κινητό της τηλέφωνο από το οποίο φάνηκε να καταγράφεται σήμα από κυψέλες εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στα σημεία στα οποία έχουν καταλήξει οι αστυνομικοί ότι κινήθηκε η μαυροντυμένη γυναίκα.

Στη ΓΑΔΑ ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Στη ΓΑΔΑ βρέθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας.