Την 15χρονη κόρη της άτυχης 50χρονης από την Αγία Βαρβάρα η οποία βρέθηκε δεμένη και δολοφονημένη το βράδυ της Παρασκευής μέσα στο σπίτι της, εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι η 50χρονη βρέθηκε νεκρή στις 20:00 το απόγευμα της Παρασκευής, από την ξαδέρφη της, η οποία είχε ανησυχήσει από την απουσία της και ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές. Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στο πάτωμα του υπνοδωματίου της δεμένη χειροπόδαρα και σκεπασμένη με κουβέρτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 15χρονη κόρη της αλλά και ο 17χρονος φίλος της ρουμανικής καταγωγής, οι οποίοι είχαν εξαφανιστεί μετά το φονικό, εντοπίστηκαν σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο στο πλαίσιο αυτών για την μη διάδοση του κοροναϊού, στο Σιδηρόκαστρο Σερρών μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο ΙΧ.

Αυτή τη στιγμή το ζευγάρι μεταφέρεται στη ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσει στις Αρχές, καθώς οι αρχές θεωρούν το ζευγάρι τους κύριους υπόπτους της δολοφονίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι ταξίδευε στις Σέρρες με ΚΤΕΛ, προκειμένου να επισκεφτούν συγγενή του 17χρονου, όπως υποστήριξαν.