Λίγες ώρες πριν το τελευταίο αντίο στο μικρό αγοράκι, η οικογένεια βάπτισε τη μικρή του αδερφή που μετράει μόλις λίγους μήνες ζωής.

Καθόλη τη διάρκεια της νύχτας αρκετοί κάτοικοι της Λιγόρτυνου έσπευσαν στο πλευρό των γονιών για να τους συμπαρασταθούν μπροστά στη δοκιμασία που περνούν.

Δεν υπάρχει πια ανάμεσά τους το σχεδόν τριών ετών αγοράκι, που άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλευόταν, ύστερα από τιτάνια μάχη των γιατρών αλλά και την ελπίδα που σκορπίστηκε σ’ όλους, εφόσον ο μικρός παρουσίασε σφυγμούς σχεδόν 2,5 ώρες μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Σήμερα στις 16:00 είναι προγραμματισμένη η κηδεία του μικρού Ζαχαρία, ο οποίος πήρε το συγκεκριμένο όνομα χάρη σε αεροβάπτισμα που του έγινε χθες.

1-32


Μοιάζει απίστευτο κι όμως είναι αληθινό!

Η οικογένεια λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσουν το παιδί τους, αποφάσισε να βαπτίσει τη μικρή του αδερφή που ήρθε στον κόσμο πριν λίγους μήνες θέλοντας να τηρήσουν την τοπική παράδοση που θέλει τις οικογένειες να μην έχουν αβάπτιστα μέλη πριν φύγει για την αιώνια ζωή κάποιο άλλο. Στη Λιγόρτυνο ήδη γίνονται οι προετοιμασίες μέσα σε βουβό πένθος και από τη μια η οικογένεια του μικρού Ζαχαρία ετοιμάζεται να βαφτίσει ένα μικρό κοριτσάκι και από την άλλη να αποχαιρετήσει το μεγάλο αδερφάκι της που έφυγε από την ζωή τόσο πρόωρα.