Συγκινητικές και τρυφερές στιγμές εκτυλίχθηκαν σε πλοίο με προορισμό τον Πειραιά. Μεσοπέλαγα ενώ ταξίδευε από τα Κύθηρα στον Πειραιά ακούστηκε το πρώτο κλάμα ενός μπόμπιρα.

Η ευχάριστη περιπέτεια για την 28χρονη μητέρα ξεκίνησε όταν επιβιβάστηκε στο πλοίο AQUA JEWEL από το λιμάνι των Κυθήρων με προορισμό τον Πειραιά. Ξαφνικά, λίγο έξω από την Ύδρα, χθες το απόγευμα την έπιασαν δυνατοί πόνοι. Ο μικρός δεν κρατιόταν.

Γεννητούρια…εν πλω

Μόλις η 28χρονη γυναίκα αισθάνθηκε πόνους, τα μέλη του πληρώματος την έφεραν στην καμπίνα με τον αριθμό 27 και την έβαλαν να ξαπλώσει στο κρεβάτι όπου και γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι. Ήταν λίγο μετά τις 17:20 το απόγευμα όταν ο πλοίαρχος κι ο ύπαρχος του πλοίου σε ανοιχτή συνομιλία με τον γυναικολόγο της 28χρονης έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Μόλις ακούστηκε το πρώτο κλάμα του μωρού, τα επιφωνήματα ανακούφισης ακολούθησε η συγκίνηση. Λίγες ώρες αργότερα το πλοίο έδεσε στο λιμάνι του Πειραιά και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μητέρα και γιος διακομίστηκαν στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Η τρισευτυχισμένη μητέρα και το νεογέννητο μωρό χαίρουν άκρας υγείας.

Δείτε το σχετικό βίντεο: