Ο κ. Δημήτρης Βούλγαρης, δικηγόρος του κατηγορούμενου για τη διπλή δολοφονία στη Μακρυνίτσα μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Πάσχει από σοβαρή διαταραραχή ο 30χρονος

«Έχουμε μία ιδιαίτερη περίπτωση εδώ ο πελάτης μου πάσχει από σοβαρή ψυχική διαταραχή πράγμα το οποίο έχει διαγνωστεί από γιατρούς του νοσοκομείου. Στις 15 Ιανουαρίου η ίδια η σύζυγός του είχε ζητήσει βοήθεια από τον εισαγγελέα ζητώντας την ακούσια νοσηλεία του. Στο έγγραφο το οποίο κατέθεσε στο Α.Τ της περιοχής.

Κρίθηκε ότι είχε ψυχικά νοσήματα σοβαρά. Δόθηκε φαρμακευτική αγωγή και οι γιατροί εν αναμονή των αποτελεσμάτων δόθηκαν οδηγίες και επιφυλάχθηκαν για την αναγκαστική νοσηλεία του. Υπάρχει έγγραφο του νοσοκομείου που το αναφέρει αυτό.

Εγώ πιστεύω ο άνθρωπος αυτός χρειάζεται βοήθεια. Πρέπει οπωσδήποτε να διαταχθεί ψυχιατρική πραγματομοσύνη. Η θέση του κατηγορουμένου πρέπει να εξεταστεί. Έτσι λοιπόν σ αυτό το μηδέν αυτό που πρέπει να διερευνήσουμε είναι τα αίτια και αν ενδεχομένως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε καταλογισμό όταν έκανε την πράξη αυτή.»

Δείτε το σχετικό βίντεο: