Εμφανώς σοκαρισμένη από την εν ψυχρώ του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, στην οδό Άννινου στον Άλιμο, με τον οποίο είχε συνεργαστεί παλαιότερα, δήλωσε η Αγγελική Νικολούλη, κατά την έναρξη της εκπομπής της «Φως στο Τούνελ».

Η γνωστή δημοσιογράφος υποσχέθηκε μάλιστα ότι θα ερευνήσει και η ίδια μέσω της εκπομπής της, την υπόθεση.

Ξεκινώντας την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» χθες, η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε πως έχει συνεργαστεί με τον Γιώργο Καραϊβάζ πριν από πολλά χρόνια, στην πρώτη χρονιά της εκπομπής της.

«Ο δημοσιογραφικός κόσμος και όχι μόνο δέχτηκε σήμερα ένα ισχυρό σοκ από την άνανδρη δολοφονία του καλού συναδέλφου και αστυνομικού ρεπόρτερ του Γιώργου Καραϊβάζ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Με τον Γιώργο συνεργαστήκαμε πριν από χρόνια, στην πρώτη χρονιά του Τούνελ. Θυμάμαι έναν νέο δραστήριο, μάχιμο. Έναν δημοσιογράφο γεμάτο όνειρα, με αξιοπρέπεια και σεβασμό. 26 χρόνια μετά βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ερευνήσω και εγώ τη δολοφονία του» σημείωσε και δεν απέκλεισε να πρόκειται για πληρωμένους εκτελεστές.

Δημοσιογράφος της εκπομπής, που βρέθηκε στην οδό Άννινου 29 στον Άλιμο, όπου έμενε ο άτυχος Καραϊβάζ, περιέγραψε τη διαδρομή διαφυγής των δραστών, όπως αυτή προέκυψε από αξιόπιστη αστυνομική πηγή.

Μάλιστα η Αγγελική Νικολούλη απηύθυνε έκκληση σε κατοίκους που διατηρούν κάμερες ασφαλείας ή είδαν κάτι περίεργο, να επικοινωνήσουν με το «Τούνελ».

Οι ίδιοι οι τηλεθεατές έκαναν έρευνα στο διαδίκτυο και έστελναν στοιχεία για σκούτερ, όπως η μηχανή των δραστών, που έχουν κλαπεί τον τελευταίο καιρό από την Αττική.