Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία για τα κορωνοπάρτι του Μεγάλου Σαββάτου, καθώς τα μηνύματα για υπαίθρια ραντεβού και συναντήσεις σε κλειστούς χώρους δίνουν και παίρνουν.

Στην Βρύση της Κρύας στη Λιβαδειά στήθηκε ολονύχτιο ξεφάντωμα από νεαρούς. Ένα υπαίθριο μεγάλο κορωνοπάρτι. Μουσική δυνατή μέσα από ηχοσυστήματα αυτοκινήτων, άφθονο αλκοόλ και συνωστισμός. Την ίδια ώρα, πάρτι συνωστισμού έστησαν νεαροί και στην κεντρική πλατεία της Θήβας. Το πάρτι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι εικόνες ωστόσο που αντίκρισαν το πρωί κάτοικοι και περίοικοι ήταν το λιγότερο θλιβερές. Άδεια μπουκάλια αλκοόλ, πλαστικά ποτήρια, αποτσίγαρα και σπασμένα κουτάκια από αναψυκτικά ήταν αυτά που άφησαν πίσω τους οι νεαροί μετά το γλέντι που έστησαν.

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ για τα κορoνοπάρτι

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία για τα κορωνοπάρτι που ετοιμάζουν νεαροί σε βίλες το Μεγάλο Σάββατο. Τα κρυφά καλέσματα που γίνονται μέσω διαδικτύου προσπαθούν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί που κάνουν φύλλο και φτερό τα social media.

Για την αποτροπή των εν λόγω πάρτι αυξάνονται και οι περιπολίες τόσο στην παραλιακή ζώνη όπου υπάρχουν βίλες όσο και στα παράκτια των Αθηνών σε συνεργασία με τις λιμενικές Αρχές.

Τα πρόστιμα είναι τσουχτερά τόσο για τους καλεσμένους όσο και για τους διοργανωτές που δεν έρχονται αντιμέτωποι μόνο με το πρόστιμο των 3.000 ευρώ αλλά και με τη δικαιοσύνη.

Δείτε το ρεπορτάζ: