Μία ημέρα πριν από την επίσημη πρεμιέρα για τα καφέ και τα μπαρ κάποιοι φαίνεται πως δεν κρατήθηκαν και ξεκίνησαν από χθες το πάρτι.

Επειδή μάλιστα, η θερμοκρασία αυτές τις ημέρες θυμίζει καλοκαιρί το κορονοπάρτι μεταφέρθηκε στην παραλία. Εκατοντάδες άτομα νεαρής ηλικίας διασκέδασαν σε πλαζ της Πάτρας ανήμερα του Πάσχα.

Δυνατή μουσική, αλκοόλ και ξέφρενος χορός μέχρι πρωίας. Μέχρι και καπνογόνα άναψαν.

Φυσικά ούτε λόγος για μάσκες και αποστάσεις.

Στη Θεσσαλονίκη, έπεσαν “καμπάνες” για παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας αλλά και για συνωστισμό.

Στη Θέρμη, συνελήφθη 24χρονος ο οποίος διασκέδαζε στο οικόπεδό του με την παρέα του μέχρι το πρωί. Σε βάρος του βεβαιώθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και 300 στον κάθε ένα από τους συμμετέχοντες.

Και στον Λαγκαδά όμως συνελήφθη 23χρονος που κάλεσε 13 άτομα στο σπίτι του, δύο παραπάνω από το επιτρεπόμενο όριο, για να γιορτάσει την ημέρα της Λαμπρής. Του επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και 300 στους συμμετέχοντες.

300 ευρώ πρόστιμο σε συνάδελφό του επέβαλε αστυνομικός στην Αχαΐα. Το περιστατικό έγινε σε σούπερ μάρκετ όταν ο παραβάτης αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας ψώνιζε χωρίς να φοράει την μάσκα του.

Η προϊσταμένη της επιχείρησης, παρά το γεγονός ότι του ζήτησε να τη φορέσει αναγκάστηκε τελικά να καλέσει την αστυνομία αφού εκείνος την αγνοούσε.

Τελικά συνάδελφός του αστυνομικός τον έγραψε για μη χρήση μάσκας.