Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε πριν από λίγο ο 22χρονος ο οποίος ακολουθούσε νεαρή κοπέλα στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα. Η βασικη κατηγορία που αντιμετωπίζει έως τώρα, είναι η προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του σε ένα ακόμη περιστατικό που έλαβε χώρα τον Μάρτιο του 2020 στην Καλλιθέα με καταγγέλουσα μια επίσης νεαρή απο την Κύπρο.



Τις άλλες τέσσερις ενέργειες για τις οποίες κατηγορείται τις διέπραξε στη Νέα Σμύρνη, το Παλαιό Φάληρο και την Ακρόπολη. Όλα τα θύματα τον έχουν αναγνωρίσει. Πρόκειται για ημεδαπό σπουδαστή μηχανολόγων - μηχανικών του ΤΕΙ Αθήνας.

Η ασφάλεια οδηγήθηκε στην σύλληψη του, χάρη στην έγκαιρη αντίδραση της νεαρής, η οποία παράλληλα με την καταγγελία της στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης, κοινοποίησε στο Facebook το οπτικό υλικό από την κάμερα της πολυκατοικίας όπου διαμένει και εκεί διακρίνεται καθαρά ο κατηγορούμενος την ώρα που την πλησίαζε επιδεικνύοντας το μόριο του.