Μια ζωή παραμυθένια επεχείρησαν να χτίσουν ο Μπάμπης και η Καρολάιν. Το νεαρό ζευγάρι στα Γλυκά Νερά που έγινε η πρώτη είδηση της ημέρας ονειρευόταν να ζήσει ευτυχισμένο.

Ο 32χρονος πιλότος εργαζόταν ως «αεροταξί» και πετούσε καθημερινά από τα Μέγαρα και τον διεθνή αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος προς πολλά ελληνικά νησιά. Το εισόδημά του ήταν επαρκές ώστε να συντηρήσει την οικογένεια που είχε δημιουργήσει. Παντρεύτηκε με την άτυχη Καρολάιν στο θέρετρο Praia Do Canavial στην Πορτογαλία και στις 3 Ιουνίου 2020 ήρθε στον κόσμο ο καρπός της αγάπης τους, ένα χαριτωμένο κοριτσάκι.

Μπαμπης-Καρολυν__14_m


Το νεαρό ζευγάρι συνήθιζε να αναρτά διάφορα στιγμιότυπα της ζωής αλλά και της ευτυχίας του στα social media. Ταξίδια, δώρα, αγκαλιές, διακοπές, φιλιά, οικογενειακές στιγμές και πολλά άλλα τώρα δυστυχώς… είναι παρελθόν. Όλη εκείνη η ευτυχία έσβησε απότομα τα ξημερώματα.

Μπαμπης-Καρολυν__13_

Οι ληστές που -όπως όλα δείχνουν- γνώριζαν την οικονομική ευρωστία του ζευγαριού, εισήλθαν βίαια στο σπίτι τους έχοντας πρώτα κρεμάσει τον σκύλο της οικογένειας και… «έκλεψαν» τη ζωή της νεαρής Καρολάιν, σκορπίζοντας τον τρόμο αλλά και την οργή στην κοινή γνώμη.

Δείτε μερικές στιγμές από την ευτυχισμένη ζωή του ζευγαριού