Με κεντρικό σύνθημα «Ανοίγουμε πανιά» επανεκκινεί η βαριά βιομηχανία της χώρας, με την κυβέρνηση να θέτει σε εφαρμογή συντεταγμένο σχέδιο προκειμένου να κερδίσει το στοίχημα της φετινής τουριστικής περιόδου. 

Από το Σούνιο, με φόντο τον Ναό του Ποσειδώνα ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για το «ασφαλές άνοιγμα του τουρισμού», το οποίο περιλαβάνει αυστηρά πρωτόκολλα και βασίζεται στην επιτυχία της επιχείρησης «Γαλάζια Ελευθερία», με τους καθολικούς εμβολιασμούς των νησιωτών. 


Παράλληλα παρουσιάστηκε η καμπάνια του ΕΟΤ για την τουριστική σεζόν του 2021.

Στα έξι βίντεο που δημιούργησε ο ΕΟΤ για το φετινό καλοκαίρι το σλόγκαν είναι  «All you want is Greece». Οι παραλίες, η ηρεμία, το φαγητό, οι αρχαιολογικοί χώροι, τα αξιοθέατα, ακόμα και ένα... φυσικό μαύρισμα είναι ανάμεσα σε αυτά που ζητούν οι «πρωταγωνιστές» των βίντεο του ΕΟΤ για τον ελληνικό τουρισμό.

 Συγκεκριμένα, παρουσιάζονται διάφορα ζευγάρια που αναρωτιούνται «πού θα βρω ηρεμία» και η απάντηση είναι φυσικά η Ελλάδα. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι όλα τα βίντεο, με στόχο να δείξουν τον πλούτο που διαθέτει η χώρα μας, ό,τι και αν ζητάει κάποιος τουρίστας.

Δείτε τα σποτ της καμπάνιας του ΕΟΤ