Το σκίτσο ενός εκ των τριών δραστών που συμμετείχαν στην φρικιαστική δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, έχουν στα χέρια τους οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Τα χαρακτηριστικά του σκίτσου

Οι Αρχές κατέληξαν στο σκίτσο του ενός δολοφόνου μέσω της περιγραφής του 32χρονου πιλότου που βρισκόταν στο σπίτι τη μοιραία νύχτα. Πρόκειται για τον «κοντό» όπως τον περιέγραψε, δολοφόνο. Έτσι με βάση το σκίτσο, ο αριθμός των υπόπτων περιορίστηκε από τους 150 αρχικά σε περίπου 35 σεσημασμένους και ποινικούς.

«Η εμπειρία μου λέει ότι τέτοια σκίτσα δεν βοήθησαν ποτέ στο παρελθόν. Άρα δεν έχω ελπίδα από το σκίτσο» ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών ΝΑ Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

Στη σοφίτα της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά έχουν εντοπιστεί αρκετά ορφανά δείγματα DNA, τα οποία προς το παρόν δεν φαίνεται να ταυτοποιούνται με σεσημασμένους κακοποιούς.

Η πρώτη αντίδραση του πιλότου

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής αποκάλυψε σήμερα στο MEGA ποια ήταν η πρώτη αντίδραση του πιλότου μόλις οι αστυνομικοί τον έλυσαν.

«Μπήκαν μέσα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά, δυο πληρώματα μέσα από την Άμεση Δράση από το παράθυρο που είχατε δει σπασμένο. Ο αστυνόμος, ο Άκης, έλυσε τον σύζυγο της 20χρονης, ήταν σφιχτα δεμενος με τις ταινίες γύρω από το λαιμό, στα μάτια και στο στόμα, απ’ ό,τι μου είπε σηκώθηκε και άρχισε να κλαίει και πήρε το μωρό αγκαλιά και πάλι έκλαιγε» σημείωσε ο κ. Καλλιακμάνης.

Ψάχνουν το όχημα διαφυγής των δραστών

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται τουλάχιστον τρία ύποπτα οχήματα που το κρίσιμο χρονικό διάστημα έχουν αποτυπωθεί σε κάμερες ασφαλείας να κυκλοφορούν στην περιοχή, ωστόσο ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί αν είναι ένα από αυτά που χρησιμοποίησαν οι αδιστακτοι δολοφόνοι….

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ