Εξαγριωμένοι Ρομά επιτέθηκαν με βίαιο τρόπο κατά αστυνομικών, όταν οι τελευταίοι πήγαν να τους βεβαιώσουν παράβαση για παράνομη κατασκήνωση και ρύπανση.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνονται οι Ρομά να επιτίθενται ακόμα και με καρέκλες εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι τελικά καταφέρνουν να συλλάβουν τα δύο άτομα που τους επιτέθηκαν.

Ο τρίτος δράστης διέφυγε και αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου, ενώ με προφορική εντολή του εισαγγελέα Σύρου, οι δύο συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Το παράδοξο είναι ότι την χρονική στιγμή του ξυλοδαρμού ήταν σε εξέλιξη δημοτικό συμβούλιο.

Νάξος: Σάλος για κορονογλέντι μετά από βάφτιση με 400 καλεσμένους

Σάλος έχει προκληθεί στη Νάξο με βάπτιση και πολυπληθείς καλεσμένους που συμμετείχαν σε γλέντι σε παραλιακό μαγαζί.

Η βάπτιση έγινε το Σάββατο το μεσημέρι και ακολούθησε το γλέντι με τοπικά όργανα, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σύμφωνα με καταγγελία, οι καλεσμένοι ήταν υπεράριθμοι (περισσότεροι από 400 άτομα) κάτι το οποίο δεν επιτρέπεται λόγω των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κοροναϊού αφού απαγορεύονται οι βαπτίσεις με πάνω από 100 άτομα και η ζωντανή μουσική.

Το γεγονός καταδίκασαν επιχειρηματίες του νησιού που ανησυχούν μην τυχόν τέτοιου είδους περιστατικά τινάξουν στον αέρα την τουριστική σεζόν και την καλή εικόνα που έχει παρουσιάσει το νησί κατά την περσινή τουριστική περίοδο αλλά και μέχρι σήμερα, με τη συμμόρφωση των κατοίκων και των επιχειρήσεων στα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κοροναϊού.