Οι έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 54χρονου επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη και της συζύγου του στη Ζάκυνθο συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Επτά συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Ανακρίτρια του νησιού, όπου και θα απολογηθούν, την ίδια ώρα που οι αστυνομικοί αναζητούν εφοπλιστή, μετά το ένταλμα σύλληψής σε βάρος του.

Το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του εφοπλιστή, που διαμένει στο Ψυχικό, για συμμετοχή στη δολοφονία της 37χρονης και το «βαθύ λαρύγγι» από τη νύχτα της Ζακύνθου, που φέρεται ότι μίλησε για τους δράστες, βρίσκονται πλέον σε πρώτο πλάνο σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση που συγκλόνισε την κοινή γνώμη.

Το παρελθόν και το μαφιόζικο σκηνικό

Οι αναλυτές της αστυνομίας ανατρέχουν στο παρελθόν και μέσα από το μαφιόζικο σκηνικό της Λιθακίας, προσπαθούν να βρουν τις απαντήσεις για τη δολοφονία στο κέντρο της Ζακύνθου

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε στις 21 Δεκεμβρίου του 2020, πέντε μήνες δηλαδή πριν δολοφονηθεί, ο Ντίμης Κορφιάτης είχε περιγράψει, όχι μόνο το χρονικό της δολοφονίας της 37χρονης συζύγου του αλλά και τα κίνητρα των δραστών.