Στα δικαστήρια αναμένεται να μεταχθεί από λεπτό σε λεπτό ο 32χρονος πιλότος και καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν, ενώ, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, εμφανίζεται μετανιωμένος και ζητά να τιμωρηθεί για τις πράξεις του.

Σε λίγα λεπτά οδηγείται στον εισαγγελέα για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε βάρος του μετά την ομολογία του και ακολούθως στον ανακριτή για την απολογία του. Θεωρείται δεδομένο ότι θα ζητήσει και θα λάβει προθεσμία, ως έχει δικαίωμα βάσει της νομοθεσίας.

Εμφανίζεται μετανιωμένος

«Μου είπε ότι θέλει να τιμωρηθεί γι’ αυτά που έκανε», δηλώνει ο δικηγόρος που ανέλαβε την υπεράσπιση του 32χρονου πιλότου, Βασίλης Σπύρου. Ο συνήγορός του τόνισε πως ο ίδιος και ο πελάτης του δεν επιθυμούν να κάνουν καμία δήλωση μέχρι να ζητήσουν προθεσμία για την απολογία.

Σύμφωνα με τον κ. Σπύρου, ο κατηγορούμενος είναι συγκλονισμένος από το γεγονός του θανάτου της Καρολάιν ενώ η προσωπική του εκτίμηση είναι πως ο εντολέας του ξαλάφρωσε με την ομολογία του.

Κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Σε βάρος του 32χρονου πιλότου απαγγέλθηκαν κατηγορίες για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.

Σε βάρος του 32 ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

• ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση
• κακοποίηση ζώου
• ψευδή καταγγελία, επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους στις αρχές
• ψευδή κατάθεση κατ´ εξακολούθηση λόγω των ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές

Ένταλμα σύλληψης

Σε βάρος του πιλότου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης καθώς κρίθηκε ύποπτος φυγής και ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος κρίθηκε ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων λαμβανομένου υποψη του τρόπου θανάτου της Καρολάιν, τη σκηνοθετημένη ληστεία και την προσπάθεια παραπλάνησης των αρχών, στοιχεία που καταδεικνύουν ότι δεν έχει αναστολές.

Επίσης, κρίθηκε ύποπτος φυγής λόγω της ιδιότητάς του και της οικονομικής του άνεσης.