Φολεγανδρος-Γαρυφαλλια3
Ελλάδα

Φολέγανδρος: Η Γαρυφαλλιά είχε ξυλοκοπηθεί λίγο πριν τον θάνατό της – Τι μαρτυρούν τα στοιχεία

Το θύμα φέρει ύποπτο τραύμα στο μάτι

Ολοένα και εμπλουτιζεται το πάζλ με τον θάνατο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο κατά τις πρώτες της διακοπές με τον σύντροφό της, ο οποίος έμελλε να της στερήσει τη ζωή.

Τα νέα στοιχεία δείχνουν ότι ο 30χρονος ξυλοκόπησε την άτυχη κοπέλα πριν την πετάξει στα βράχια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα φέρει χτυπήματα στο κεφάλι τα οποία υποδεικνύουν χειροδικία και έρχονται σε αντίθεση με τα όσα υποστήριξε ο 30χρονος στην ανάκρισή του.

Της έριξε μπουνιά

Συγκεκριμένα η 26χρονη φέρει ένα ύποπτο τραύμα στο μάτι που κατά πάσα πιθανότητα «προέρχεται» από μπουνιά.
Το χτύπημα αυτό δόθηκε πριν η 26χρονη Γαρυφαλλιά καταλήξει στη θάλασσα και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν προκύπτει από την πτώση της στα βράχια, όπως οι κακώσεις στα χέρια, τα πόδια και την πλάτη της. Αυτό οδηγεί τις αρχές στο συμπέρασμα ότι ο 30χρονος έδειρε το θύμα πριν το σπρώξει στον θάνατο.

Ήταν επιθετικός

Σημειώνεται πως ήδη υπάρχουν πολλά σημάδια που αποδεικνύουν πως ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς φέρονταν επιθετικά και νευρικά καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος τσακωνόταν συνεχώς με την άτυχη κοπέλα σχετικά με το πρόγραμμα που θα ακολουθούσαν στις διακοπές, καθώς είχαν εντελώς διαφορετικά «θέλω».

Μάλιστα επιθετική συμπεριφορά είχαν δει μέχρι και μερικοί κάτοικοι του νησιού, καθώς ο 30χρονος δεν δίσταζε να κάνει σκηνή ακόμη και μπροστά στον κόσμο.