Την πρώτη του νύχτα στις φυλακές Τρίπολης πέρασε χθες το βράδυ ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο ηθοποιός σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, περπατάει συνέχεια έχοντας κατεβασμένο το κεφάλι και όπως λέει και ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει πως θα έμπαινε φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός έφτασε στις φυλακες και ήταν ιδιαίτερα φοβισμένος, καθώς δείχνει πως δεν μπορεί να πιστέψει την προφυλάκισή του. Για τις επόμενες ημέρες θα παραμείνει σε απομόνωση για υγειονομικούς λόγους, ενώ υπεβλήθη σε θερμομετρηση και σε τεστ για τον κοροναϊό. Έως τώρα δεν έχει μιλήσει με κανέναν παρά μόνο με τα άτομα που τον συνόδευσαν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα αρχίσει να προαυλίζεται κανονικά μετά το πέρας του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος παρέα με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγναδη.

H νέα σκληρή πραγματικότητα

Σε κάθε περίπτωση ο Φιλιππίδης θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία νέα σκληρή πραγματικότητα με συγκρατούμενους που έχουν σοκάρει το Πανελλήνιο στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα στην Τρίπολη βρίσκεται ο ιερέας από τη Μάνη που καταδικάστηκε για τον βιασμό της 12χρονης κόρης της συντρόφου του. Επίσης, εκεί βρίσκεται ο Παναγιώτης Δράκος, καθηγητής της μουσικής ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του στο ωδείο αλλά και ο «παιδεραστής με το βαν», Φίλιππος Λεβέντος, ο οποίος καταδικάστηκε ομόφωνα σε ποινή κάθειρξης 26 ετών. Εκεί εκτίει, τέλος, ποινή κάθειρξης 16 ετών και ο 32χρονος Μανώλης Κούτζης, γνωστός ως «δράκος του Αμαρουσίου»