Ένα «δροσερό» θέμα εν μέσω καύσωνος είναι πάντα ευπρόσδεκτο!

Τα έπαθλα στους νικητές του 58ου Ράλλυ Αιγαίου, που έχει γίνει πλέον ένας ιστιοπλοϊκός θεσμός, και διοργανώνεται όλα αυτά τα χρόνια από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ανοικτής Θαλάσσης, απονεμήθηκαν στη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στη Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου (ΝΔΑ), στον Πειραιά, παρουσία του Υπαρχηγού ΓΕΝ Υποναυάρχου Γεωργίου Καμπουράκη ΠΝ, ως εκπροσώπου του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναυάρχου Στυλιανού Πετράκη ΠΝ.





Ο φετινός αγώνας ήταν αφιερωμένος στην επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, στην Ηρωική Νήσο των Ψαρών και το ολοκαύτωμά της, ενώ το Πολεμικό Ναυτικό συμμετείχε και φέτος στον προαναφερθέντα διεθνή αγώνα με δύο τρόπους. Αφενός με την υποστήριξη της διοργανώσεως του 58ου Ράλλυ Αιγαίου με τη διάθεση χώρων της ΝΔΑ στον Πειραιά, του ναρκοθηρευτικού «ΕΥΝΙΚΗ» και της κανονιοφόρου «ΝΑΥΜΑΧΟΣ», ως πλοίων ασφαλείας. Αφετέρου με την αθλητική συμμετοχή στον αγώνα με το ιστιοπλοϊκό σκάφος Ι/Φ «PEGA» της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων και πλήρωμα Ναυτικούς Δόκιμους και στελέχη του ΠΝ, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στην κατηγορία “PERFORMANCE”.





Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης μέλη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου (ΑΝΣ), καθώς και λοιποί προσκεκλημένοι από το χώρο της ιστιοπλοΐας.