Σοκαρισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις για την υπόθεση της κακοποίησης της 8χρονης στη Ρόδο, με την θεία του κοριτσιού να πρωταγωνιστεί στην φρικαλέα υπόθεση.

Αρχικά, υπήρχε η πληροφορία πως το μικρό κορίτσι δέχθηκε σεξουαλική κακοποίηση, ενώ στην συνέχεια ήρθε στο φως της δημοσιότητας πως η ίδια του η θεία είχε τραυματίσει το παιδί, για να εκβιάσει τον παππού της οικογενείας, έτσι ώστε να πάρει χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η θεία του άτυχου κοριτσιού, προκαλεί εκ νέου, αφού δηλώνει ότι «τα παίρνει όλα πίσω».

Επίσης, σύμφωνα με την ασφάλεια της Ρόδου η 50χρονη, όποιον συναντάει, του λέει ότι δεν έχει πειράξει το παιδί αλλά, είπε όσα είπε στους αστυνομικούς, μετά από μεγάλη πίεση που δέχθηκε.

Ωστόσο, εκτός από την κατάθεση της θείας υπάρχει και η κατάθεση της μητέρας του κοριτσιού, που το Σάββατο το βράδυ αποκάλυψε την αλήθεια στους αστυνομικούς, λέγοντας ότι: «Όλα έγιναν για 700 ευρώ».

Δηλαδή, αυτό είναι το ποσό που θα ζητούσαν από τον παππού της οικογένειας, για να μην τον κατηγορήσουν  για σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του newsit.gr,την Πέμπτη βγήκαν τα τελικά αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε το μικρό παιδί, δεν υπάρχει βιασμός τελικά, αλλά ένας τραυματισμός του κοριτσιού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο φάκελος της υπόθεσης πήγε στην Εισαγγελέα, ενώ το παιδάκι θα παραμείνει σε δομή του νησιού μέχρι να αποφασιστεί τί θα γίνει.

Δείτε το σχετικό βίντεο