Στο Δρομοκαΐτειο νοσηλεύεται η Δόμνα Κουντούρη, όπως έκανε γνωστό μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook. Η τραγουδίστρια, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο μουσικό διαγωνισμό «Fame Story 3», έχει μοιραστεί στο παρελθόν ξανά δημόσια ότι πάσχει από σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας, τα οποία και ρυθμίζει με φαρμακευτική αγωγή.

Ανησυχία προκαλούν οι τελευταίες αναρτήσεις της

Τις τελευταίες ώρες, οι αναρτήσεις της έχουν προκαλέσει ανησυχία στους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς αποκάλυψε πως πέρασε αρκετές ώρες στο κρατητήριο του Αστυνομικού Τμήματος του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών. Όλα ξεκίνησαν όταν μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook κοινοποίησε πως βρίσκεται στο κρατητήριο, καθώς ο πατέρας της ζήτησε εισαγγελική παρέμβαση για να οδηγηθεί στο ψυχιατρείο.

Στις αναρτήσεις που έκανε το τελευταίο 24ωρο αναφέρει πως παρότι εκείνη νιώθει να διανύει την πιο φωτεινή φάση της ζωής της ο πατέρας της τη θεωρεί «τρελή». Στις αναρτήσεις αυτές η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε πως παρέμεινε στο κρατητήριο για 17 ολόκληρες ώρες, ενώ το τελευταίο post, που πλέον έχει διαγραφεί, αναφέρει ότι βρίσκεται στο Δρομοκαΐτειο.

Μάλιστα, στην τελευταία της ανάρτηση, την οποία και διέγραψε λίγη ώρα μετά, η Δόμνα Κουντούρη αποκάλυψε πως βρίσκεται στο Δρομοκαΐτειο, μετά από παρέμβαση του πατέρα της, ο οποίος -κατά τα λεγόμενά της- δεν την καταλαβαίνει. Την προηγούμενη εβδομάδα, τη Δόμνα Κουντούρη είχε συναντήσει η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου, όπως είπε η ίδια, η ζωή της πια έχει αλλάξει αρκετά, ενώ όπως αποκάλυψε εργάζεται ως delivery. «Πάντα ασχολούμαι με τη μουσική, είμαι δασκάλα φωνητικής, βέβαια για να βιοποριστώ δουλεύω και σε μια εταιρεία μεταφοράς τροφίμων ως delivery, ναι, είμαι αγγελιοφόρος τροφής. Μπήκα στο “Fame Story” γιατί νόμιζα ότι ήθελα κάτι και όταν το απέκτησα αυτό που ήθελα, κατάλαβα ότι δεν ήταν αυτό που ήθελα. Ακόμη, μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, τη διπολική διαταραχή, για την οποία ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή.

«Πέρασα δύσκολα, έχω διπολική διαταραχή, το ρυθμίζω, παίρνω την αγωγή μου και είμαι καλά. Είχα βγει ξυπόλυτη στους δρόμους και περπάταγα ένα βράδυ, δεν ξέρω αν ήταν μόνο ένα βράδυ ή περισσότερα, δεν έχω την αίσθηση του χρόνου. Έχει γίνει στο παρελθόν και λάθος φαρμακευτικής αγωγής».

Τι είχε εξομοληγηθεί 

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε εξομολογηθεί: «Δεν μπορώ να το ελέγξω και παίρνω αγωγή γι’ αυτό. Το χειρίζομαι με τον πιο σωστό τρόπο πιστεύω. Έχω κάνει αποδοχή και ακολουθώ τις συμβουλές του γιατρού μου κατά γράμμα. Είμαι πολύ καλά. Η στιγμή της συνειδητοποίησης είναι πάντα δύσκολη. Είπα στον εαυτό μου “κάτι πρέπει να κάνεις”. Πήγα στο Δρομοκαΐτειο έξι μέρες». Μιλώντας μάλιστα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το 2019, είχε περιγράψει την εμπειρία νοσηλείας της: «Τις πρώτες 3 ημέρες κοιμόμουν και δεν θυμάμαι τίποτα. Είναι άθλιες οι συνθήκες για τους ανθρώπους που χρειάζεται να βρουν την ψυχική τους ηρεμία, αλλά και για το προσωπικό. Ακόμα κι αν είσαι καλά, εκεί μέσα θα τρελαθείς. Είναι βρόμικα και παρατημένα όλα εκεί μέσα. Στις 6 ημέρες είπα στους γιατρούς πως δεν είμαι τρελή και πως αν έμενα εκεί μέσα θα τρελαινόμουν. Αν δεν υπέγραφα να φύγω, θα δραπέτευα. Στην αρχή ήμουν σε καταστολή. Η αγωγή που μου έδωσαν ήταν απαρχαιωμένη, γιατί υπάρχουν νέας τεχνολογίας φάρμακα χωρίς παρενέργειες. Πήρα ένα φάρμακο που είχα σκεβρώσει και όταν το είπα στον τωρινό μου γιατρό, γούρλωσε τα μάτια».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time