Αποσωληνώθηκε το πρωί του Σαββάτου ο 68χρονος οφθαλμίατρος, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από την 49χρονη εικαστικό στο Χαλάνδρι, που αναμένεται να βγει  από τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς και σύντομα να πάρει εξιτήριο.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται κρίσιμη αλλά σταθερή, τη στιγμή που συγγενής της εικαστικού που τον πυροβόλησε επιχειρεί να την... αθωώσει. Σύμφωνα με τον Γιώργο Κουκουλίτσιο, διευθυντή της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς: «Από χθες το μεσημέρι που αποσωληνώθηκε παραμένει σε καλή επικοινωνία με το περιβάλλον και έχει διαύγεια πνεύματος. Θα περάσουν αρκετές ημέρες για να πούμε αν διέφυγε τον κίνδυνο». Η πρώτη του κουβέντα μόλις αποσωληνώθηκε δεν ήταν για την υγεία του, αλλά για το παιδί. Ζήτησε να μάθει αν είναι καλά, σωματικά και ψυχικά.

Ο άτυχος γιατρός πλήρωσε πολύ ακριβά την εξωσυζυγική ερωτική του σχέση με την Αλβανίδα εικαστικό-μοντέλο Κλοντιάνα Τσέλο. Όταν η τότε 36χρονη γυναίκα έμεινε έγκυος, ο οφθαλμίατρος της δήλωσε ότι θα αναγνωρίσει το παιδί, αλλά και ότι δεν υπήρχε περίπτωση να διαζευχθεί τη Βρετανίδα σύζυγό του με την οποία είχαν και δύο παιδιά.

Στη συνέχεια κατέβαλε διατροφή για την κόρη τους, αλλά η γυναίκα τον εκβίαζε πιεστικά για όλο και περισσότερα χρήματα, οπότε κι εκείνος κατέφυγε στη Δικαιοσύνη, με αποτέλεσμα η Αλβανίδα να καταδικαστεί για εκβίαση. Η συμπεριφορά της, όμως, ήταν πολύ προβληματική και ο γιατρός σε συνεννόηση με τη Βρετανίδα σύζυγό του ζήτησαν και έλαβαν δικαστικά την επιμέλεια του τέκνου, όταν αυτό ήταν πλέον έξι ετών, το 2015. Στο μεταξύ την ώρα που οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν πώς προμηθεύτηκε το περίστροφο η κατηγορούμενη, ξαδέρφη της 49χρονης Κλοντιάνα Τσέλο υιοθετεί τη θέση της κατηγορούμενης ότι το όπλο ανήκει στον 68χρονο γιατρό.

«Το όπλο είναι του γιατρού. Και στην πάλη επάνω επειδή αυτός της είχε πει μη με ενοχλείς, μη μου βγεις μπροστά, το έβγαλε ο ίδιος και στην πάλη επάνω πήγε να του πάρει το όπλο και εκπυρσοκρότησε και αυτοτραυματίστηκε. Μια κοπέλα τόσο όμορφη, τόσο εμφανίσιμη θα χαράμιζε τη ζωή της να πάει φυλακή;» αναρωτιέται η συγγενής της. Η 49χρονη κατηγορεί το γιατρό ότι της είχε στερήσει κάθε επαφή με την κόρη της. «Στη μικρή λένε κακές κουβέντες για τη μητέρα της, την παρουσιάζουν σαν τέρας για να απομακρύνουν τη μικρή από τη μητέρα. Η ξαδέρφη μου λάτρευε απίστευτα την κόρη της. Για αυτό και τώρα έχει ξεφύγει, έχει ψυχολογικά προβλήματα επειδή της πήραν την κόρη. Η κόρη της ήταν η ζωή της», συμπληρώνει. 

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ