Ο Αντώνης Κανάκης κατά την διάρκεια της εκπομπής του, «Ράδιο Αρβύλα» θέλησε να παρουσιάσει απόσπασμα από την πρόσφατη ομιλία του Γιώργου Καπουτζίδη.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα ο γνωστός ηθοποιός, σεναριογράφος και παρουσιαστής έθεσε τα ερωτήματά του προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και την κοινωνία, για τους λόγους που δεν έχει τα ίδια δικαιώματα με τους υπόλοιπους συμπολίτες του, λόγω σεξουαλικών προτιμήσεων.

Ειδικότερα, ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε αρχικά: «Πριν από χρόνια, δεν ξέρω αν το θυμάστε, υπήρχε η μόδα τότε στην ελληνική τηλεόραση να καλούν όλους αυτούς τους ακραίους και να ακούγονται συνεχώς κουβέντες και απόψεις μίσους ενάντια στους ομοφυλόφιλους, στους μετανάστες, σεξιστικά σχόλια κλπ. Δεν είχε έρθει ακόμη αυτό το κλίμα που έχουμε τώρα οπότε γίνονταν αυτά για πλάκα και δεν κουνιόταν φύλλο».

Και συνέχισε: «Τότε, λοιπόν, με σατιρικό βεβαίως τρόπο και όχι μόνο εμείς παλεύαμε απέναντι σε όλα αυτά τα φαινόμενα γιατί ήταν πραγματικά πολύ εξοργιστηκό αλλά νιώθαμε κάπως μόνοι. Θυμάμαι από τότε τον Γιώργο να δηλώνει ότι: εγώ δεν θα πάω ποτέ καλεσμένος αυτή την περίοδο σε αυτές τις εκπομπές που καλούν αυτούς τους ανθρώπους». 

Ενώ κατέληξε ζητώντας και ο ίδιος μια απάντηση από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη: «Θέλουμε και εμείς να ζητήσουμε, αν και δεν πρόκειται να πάρουμε ποτέ απάντηση, από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει στο ερώτημα που του έθεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης, γιατί πραγματικά θα έχει πολύ ενδιαφέρον μια απάντηση. Και εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει λιγότερα δικαιώματα από εμάς».