Σοκαρισμένοι με τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, δηλώνουν τα μέλη του «Ράδιο Αρβύλα», που βγήκαν κανονικά στον αέρα, με τον Αντώνη Κανάκη να τονίζει ότι δεν γνώριζαν για την καταγγελία κατά του πρώην συνεργάτη του.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ώρες έχει ξεσπάσει σάλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες των social media να κατηγορούν τους συμπαρουσιαστές του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Αντώνη Κανάκη, Χρήστο Κιούση και Γιάννη Σερβετά, πως ήξεραν για ό,τι έχει συμβεί. 

«Μπορεί να ξέραμε τι είχε κάνει και να μην τον είχα αρπάξει εγώ ο ίδιος και δεν ξέρω τι θα του έκανα;» είπε ο Κανάκης στην αποψινή εκπομπή, αναφερόμενος στον ίδιο τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις από την πρώην σύντροφό του

Νωρίτερα, η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου που ήρθε αντιμέτωπη με μια νοσηρή κατάσταση όταν έμαθε πως ο πρώην συνεργάτης των Ράδιο Αρβύλα έκανε διαρροή βίντεο και εικόνων της με ερωτικό περιεχόμενο σε πορνογραφικές ιστοσελίδες, προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις. 

«Προσπάθησε να με ξεγελάσει για δεύτερη φορά και να μου λέει ψέματα για να αποσύρω τη μήνυση προσπαθώντας πάλι να εκμεταλλευτεί τα αισθήματά μου», καταγγέλλει, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T-live, στον Alpha, η 30χρονη γυναίκα, η οποία συγκλονίζει λέγοντας τα εξής: «κάποια στιγμή μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου, δεν είναι η μόνο η ντροπή που νιώθεις αλλά και η προδοσία».

Αποκαλύπτει ότι από τις πρώτες 20 ημέρες της σχέσης τους άρχισε να δημοσιοποιεί προσωπικές στιγμές. Όταν ρωτήθηκε η γυναίκα εάν επικοινώνησε με τους συντελεστές της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» απάντησε: «Οι ίδιοι δεν ήξεραν. Δεν ήξερε κανείς».

Η γυναίκα μιλά ακόμη και για τον συναισθηματικό εκβιασμό που υπέστη από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «συναισθηματικά με εκβίασε όπως και τώρα δηλαδή αισθάνομαι άσχημα γιατί είχα κάποια αισθήματα γι αυτόν τον άνθρωπο και αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτό που συμβαίνει τώρα».

Τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη 

Ντυμένοι στα μαύρα ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης ξεκίνησαν την εκπομπή υπό τους ήχους του Μπομπ Μάρλεϊ και συλλυπήθηκαν την οικογένεια του Γιώργου Τράγκα, ενώ αναφέρθηκαν και στην απώλεια της Ροζίτας Σώκου. Επιγραμματικά, μίλησαν ακόμη για το κάψιμο των βιβλίων του Ευγένιου Τριβιζά και για τους νέους 130 νεκρούς της πανδημίας.

Στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης είπε ότι υπήρξαν άλλες δύο φορές στην ιστορία του «Ράδιο Αρβύλα», που δεν μπορούσαν να κάνουν σατιρική εκπομπή: Όταν σκοτώθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος και όταν κάηκε η Μαρφίν στην Σταδίου.

«Βγήκαμε σήμερα, γιατί δεν γίνεται να μην είμαστε εδώ», υπογράμμισε ο κεντρικός παρουσιαστής, ενώ στάθηκε στις επικρίσεις που δέχτηκε η εκπομπή μετά τον σάλο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. «Θα δώσουμε απαντήσεις όπου και όπως πρέπει» υπογράμμισε, πριν πάει στο πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα. Επιστρέφοντας από το διαφημιστικό διάλειμμα, ο Αντώνης Κανάκης ξεκαθάρισε: «Δεν θέλουμε να γίνουμε κομμάτι σ' όλο αυτό το μιντιακό πανηγύρι που έχει ξεκινήσει, δεν θέλουμε να το ξεχειλώσουμε».

«Το σοκ σήμερα έχει γίνει χειρότερο» τόνισε. Η ουσία του θέματος δεν είναι αν είμαστε εμείς τα θύματα, αν θα συνεχιστεί το «Ράδιο Αρβύλα», είπε, ξεκαθαρίζοντας ότι το θύμα είναι η κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. «Είναι εξωγήινο αυτό που ζούμε» υπογράμμισε, αναφερόμενος σε πληροφορίες που οι συντελεστές της εκπομπής δεν γνώριζαν.

«Δεν γνωρίζαμε την κοπέλα, δεν γνωρίζαμε καμία από τις συντρόφους του Στάθη», ισχυρίστηκε ο Αντώνης Κανάκης, που είπε ότι η κοπέλα που καταγγέλλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο δεν έχει να φοβάται ούτε να ντρέπεται τίποτα, ενώ ανέφερε ότι θα μπορούσε να είχε πάει να τους βρει και να τους μιλήσει. Το βασικότερο απ' όλα όσα θα πούμε στη συνέχεια, είναι να μην υπάρξει ποτέ κανένας άνθρωπος σε αυτή τη θέση, και πρέπει η πολιτεία να κάνει κάτι άμεσα γι' αυτό, επισήμανε. Είναι μία από τις χειρότερες συνθήκες να πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι «ελέφαντας», τόνισε ακόμη ο Αντώνης Κανάκης, κάνοντας λόγο για κύμα στήριξης και αγάπης προς τους συντελεστές της εκπομπής. «Αυτό που δεν διαπραγματευόμαστε είναι η εντιμότητα και η συνέπεια στα λεγόμενά μας» υπογράμμισε, επαναλαμβάνοντας ότι όλοι τους βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση.