Αίσθηση συνεχίζει να προκαλεί η υπόθεση του συμπαρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα», Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος διαπόμπευσε στο διαδίκτυο μια κοπέλα με την οποία είχε στο παρελθόν ερωτική σχέση αναρτώντας βίντεο με προσωπικές στιγμές τους.

Εντύπωση προκαλεί η αποκάλυψη που έκανε την Τετάρτη ο Alpha, ότι την ώρα που η κοινή γνώμη έχει μείνει άναυδη με τη φοβερή αυτή υπόθεση ο ίδιος επέλεξε να... ξεσκάσει σε ταβέρνα με τη σύζυγό του, στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Η εκπομπή Tlive δημοσίευσε μάλιστα φωτογραφία του ζευγαριού κατά την έξοδό του.



Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» φαίνεται να παντρεύτηκε κρυφά πριν από ενάμιση μήνα με τη σύντροφό του, την 1η Νοεμβρίου, στην Αλόννησο.
Η σύντροφός του είναι αρκετά νεότερή του και δουλεύει στο καφέ-μπαρ που διατηρεί ο παρουσιαστής στο νησί. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και δύο μάρτυρες, σε πολύ κλειστό κύκλο, ενώ την τελετή πραγματοποίησε ο δήμαρχος του νησιού.




Δεν δέχεται τη συγγνώμη το θύμα

Την ίδια ώρα το θύμα της υπόθεσης, η πρώην σύντροφός του Παναγιωτόπουλου, την οποία διαπόμπευσε, δεν δέχεται τη συγγνώμη του επειδή «δεν είναι ειλικρινής. Του έδωσα πολλές ευκαιρίες να προσπαθήσει να επανορθώσει και εκείνος ανέβασε κι άλλα βίντεο. Κάποια στιγμή μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου. Δεν είναι μόνον η ντροπή που νιώθεις, αλλά και η προδοσία. Αυτό δεν μπορώ να το διαχειριστώ ακόμα και τώρα» είπε στον Alpha.

Η 30χρονη, η οποία έχει καταθέσει μήνυση εις βάρος του, δήλωσε πώς την εξαπάτησε ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα».

«Ήμουν σε πιο μικρή ηλικία και τον εμπιστευόμουν. Και μάλιστα, επειδή αγχωνόμουν μήπως διαρρεύσουν, εκείνος μου έλεγε να μην ανησυχώ γιατί τα περνάει από το κινητό στον υπολογιστή του».

Επίσης, η 30χρονη ανέφερε πως ο Παναγιωτόπουλος τον Απρίλιο του 2019 ανέβασε και άλλο βίντεο, το τέταρτο κατά σειρά, ενώ είχαν χωρίσει «και εκείνος ήταν σε άλλη σχέση. Τότε έκανα και δεύτερη μήνυση και κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία» διεκρινίζοντας πως «εκείνος κρύφτηκε και τα βίντεο τα κατέβασε, αλλά υπάρχουν αναδημοσιεύσεις από άλλους χρήστες».