Ο μεγάλος Τελικός του 41ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς έγινε χθες, Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στις 21:00, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα GALEA LIVE με οικοδέσποινα την Παρουσιάστρια-Δημοσιογράφο και Miss Κρήτη 2006, Ελευθερία Δήμητρα Σωκιανού.

Σημειώνεται πως η βραδιά δεν μεταδόθηκε ζωντανά και θα μεταδοθεί την επόμενη Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ, από την Παγκρήτια Τηλεόραση Creta.

Στην πιο λαμπερή βραδιά της χρονιάς, 17 θαυμαστές κοπέλες από κάθε Νομό του νησιού, διαγωνίσθηκαν για τους πολυπόθητους  τίτλους των Miss Κρήτη,  των δύο Αναπληρωματικών της ,της Miss Κρήτη Young και της Αναπληρωματικής της για το 2021. Ας μην ξεχνάμε πως ο διαγωνισμός μετράει μέχρι σήμερα  41 χρόνια κάλλους, λάμψης, αισθητικής και ψυχαγωγίας η ελληνική μεγαλόνησος.

Σε αυτήν την όμορφη και γεμάτη λάμψη βραδιά λοιπόν, νικήτριες στέφθηκαν: Miss Κρήτη 2021 η Ασουμανάκη Ζωή, Α' Αναπλ. Miss Κρήτη η Καλλιτσουνάκη Ειρήνη, Β' Αναπλ. Miss Κρήτη η Παρασύρη Ειρήνη, Miss Κρήτη Young η Σκουλά Ιωάννα, Αναπλ. Miss Κρήτη Young η Καλογεράκη.

καλλιστεια

Για τη βραδιά του τελικού, τις casual εμφανίσεις των κοριτσιών καθώς και τις βραδινές τουαλέτες, είχαν επιμεληθεί τα καταστήματα NIK ALEX, τα μαγιό τα FMS Stores, τα υποδήματα είναι της εταιρείας Sante από τα καταστήματα υποδημάτων Avenue και τα κοσμήματα από τα κοσμηματοπωλεία Croesus. Τις εμφανίσεις των αγοριών που θα συνοδεύουν τις κοπέλες, θα φροντίσει το Κοντογιάννης Fashion Store.

Ακόμη, την αισθητική περιποίηση προσώπου και σώματος των κοριτσιών επιμελήθηκαν για ακόμη μία χρονιά, το ινστιτούτο αισθητικής La Beaute’ της Μικαέλας Λυπάκη, ενώ τα χτενίσματα ανέλαβαν η creative team του Ari Kalathaki. Το μακιγιάζ καθώς και η περιποίηση άκρων των κοριτσιών έγινε από το Gloss Beauty & Lounge, ενώ εξειδικευμένες υπηρεσίες προσέφερε και φέτος στις φιναλίστ, το Opsis Clinical και ο κύριος Γιάννης Λιαπάκης. Τη φωτογραφική κάλυψη όλης της διοργάνωσης ανέλαβε ο Τάκης Δρόσσος.

Η KYANA Professional Hair Products ήταν για πέμπτη συνεχή χρονιά Χρυσός Χορηγός του Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς. Μία ελληνική εταιρεία με καινοτόμες προτάσεις στα επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου και με ευρεία γκάμα για όλους τους τύπους μαλλιών.

Ασημένιοι Χορηγοί της διοργάνωσης για το 2021 ήταν η Cristi Academy, η οποία φροντίζει για την εκπαίδευση των 17 θαυμαστών κοριτσιών, τόσο για τις χορογραφίες, όσο  και για  την κινησιοτεχνία τους, ενώ για πρώτη φορά, θερμός υποστηρικτής της διοργάνωσης ήταν ο Κος Χρήστος Λώλης και οι υπερσύγχρονες κλινικές του σε Αθήνα, Πάρο & Κρήτη SDA, SDP, SCC.

Τη χορηγία τους επίσης προσέφεραν: S/M Χαλκιαδάκης, Shape Up And Feel Great της Ρένας Αβραάμ (στούντιο εκγύμνασης), Studio Design Center, GateNet, AV Safe Transfer, Kristalwave,  Πυρεξέλιξη, Nova Απολυμαντική, Metropole Urban Hotel, Arenaria Wedding, Kymata Restaurant, Veranda Café, Mokum, Round Travel, Art Fireworks.

Τη μουσική κάλυψη της βραδιάς θα επιμελήθηκε ο Dj Νίκος Ρηγάκης, ενώ στο ψυχαγωγικό μέρος εμφανίστηκαν ο Μάνος Μακρόπουλος και η Τζωρτζίνα Αλεξάκη.

Τη διεξαγωγή των rapid tests, για την πλήρη ασφάλεια της διοργάνωσης, των διοργανωτών καθώς και όλων των συντελεστών, ανέλαβε με την ευγενική ιατρική υποστήριξη ο όμιλος Affidea και συγκεκριμένα το Διαγνωστικό Κέντρο Affidea Ηρακλείου Κρήτης, σύμφωνα με τα αυστηρότερα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Sfera 98,7, Politica 89,8, Love Radio Κρήτης 102,8, Up 92,9, Skai Κρήτης 92,1, Smart Radio 104,5, Dream fm 90,7, Δρόμος 105,4, Gavdos 88,8, Ήχος fm 94,2, Alpha fm 104,7, Ερωτόκριτος 87,9, Ηχώ 99,8, Panic 93,7, Style 100, Melody 88, Creta24.gr, Flashnews.gr, Endospolis.gr, Rethemnos.gr, Cretedog.gr, Fonien.gr, Entercity.gr, Olagiatogamo.gr.

Σημειώνεται πως ο Διαγωνισμός σκοπό είχε να στηρίξει και να προβάλλει για άλλη μία χρονιά το σωματείο Στόχος – Πρόληψη και την εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει στόχο τον Καρκίνο του Στήθους», ενώ την υποστήριξη του στην εκδήλωση προσέφερε το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα.   

Στην εκδήλωση θα τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.