Σοκ και ανατριχίλα προκαλούν τα όσα κατέθεσε η 17χρονη κοπέλα, η οποία κατήγγειλε πως δέχτηκε επίθεση έξω από το σπίτι της από τον 33χρονο σύντροφο της στην Έδεσσα.

Ο άνδρας της επιτέθηκε και την ξυλοκόπησε, επειδή του ζήτησε να χωρίσουν.

«Με περίμενε έξω από τη σπίτι μου. Την ώρα που επέστρεφα στην προσπάθεια να βάλω τα κλειδιά στην πόρτα αυτός ήταν κρυμμένος. Εμφανίστηκε μπροστά μου και άρχισε να με χτυπάει», κατέθεσε η 17χρονη.

«Με άρπαξε από τα μαλλιά ,άρχισε να με σέρνει στον δρόμο ενώ παράλληλα με χτυπούσε και με τράβαγε μέχρι το σημείο όπου είχε παρκάρει. Ήθελε να με βάλει μέσα στο αυτοκίνητο», ανέφερε η μαθήτρια για το συμβάν.

Η άτυχη κοπέλα φαίνεται πως ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια, ενώ τα πόδια της είχαν γεμίσει με αίματα, καθώς ο 33χρονος την έσερνε σε όλο τον δρόμο.

Όταν την έβαλε τελικά μέσα στο αμάξι συνέχισε να την απειλεί λέγοντας της: «αν ανοίξεις το στόμα σου θα σου κάνω τα χειρότερα!». Εκείνη φώναζε και ο δράστης τότε συνέχιζε να την χτυπάει με μανία.


Αναζητείται ο 33χρονος από την αστυνομία

Η 17χρονη κατάφερε τελικά να ξεφύγει και να φτάσει στο σπίτι της, όπου είπε στη μητέρα της τι ακριβώς είχε συμβεί.

Τότε εκείνη κάλεσε άμεσα την αστυνομία. Από χθες ο δράστης αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ έχουν ξεκινήσει όλες οι διαδικασίες για την εύρεση και σύλληψη του.

Ο 33χρονος δράστης αναζητείται από την αστυνομία, ενώ η οικογένεια της 17χρονης έχει ήδη καταθέσει μήνυση.