«Έπεσαν οι τόνοι» στην υπόθεση της απαγωγής στο Ντράφι από αυτούς που άρπαξαν τον επιχειρηματία, Γιώργο Κυπαρίσση μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος επιχειρηματίας πριν από την απαγωγή του έτρωγε αμέριμνος στο Ίλιον, ενώ όταν τον απήγαγαν μιλούσε με φίλη του από το εξωτερικό μέσω βιντεοκλήσης.

Που στρέφονται οι αρχές

Οι Αρχές επιχειρούν να αποκρυπτογραφήσουν όσα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή και ειδικά το οπτικό υλικό (τα βίντεο) από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή.

Τα άτομα που απήγαγαν τον επιχειρηματία φαίνεται πως μιλούσαν καθαρά ελληνικά, ενώ από τις Αρχές θεωρούν πως η ομάδα των απαγωγέων έφτανε τα πέντε άτομα.

Έχει καταγραφεί μέρος της απαγωγής

Παράλληλα, όπως γίνεται γνωστό το υλικό από τις κάμερες ασφάλειας του σπιτιού του 40χρονου έχουν καταγράψει μέρος της απαγωγής με το αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας να επεξεργάζεται τις εικόνες.

Συγκεκριμένα, η φωτογραφία που έστειλαν οι απαγωγείς στον αδερφό του 40χρονου τον έδειχνε δεμένο πισθάγκωνα χωρίς όμως να μπορεί να βγει κάποιο συμπέρασμα για την περιοχή του κρησφύγετου τους. Παράλληλα, από τις κάμερες ασφαλείας και κυκλοφορίας που υπάρχουν στην περιοχή θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν το όχημα με το οποίο διέφυγαν από το σημείο οι δράστες.

Πληροφορίες του MEGA αναφέρουν πως από την οικογένεια του 40χρονου γίνεται προσπάθεια να συγκεντρωθούν τα λύτρα, ενώ ταυτόχρονα ελπίζουν να μειωθούν και οι απαιτήσεις των απαγωγέων.