Ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο, με την κούρσα θανάτου της Ferrari που οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA.
Ειδικότερα, στο βίντεο που κόβει την ανάσα αποτυπώνονται οι τελευταίες στιγμές του Τζώρτζη Μονογιού, πριν εκείνος αφήσει την τελευταία του πνοή πίσω από το τιμόνι του γρήγορου αυτοκινήτου. 

Η ανεξέλεγκτη πορεία της Ferrari

Πέμπτη 13 Ιανουάριου και η κόκκινη Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού κινείται επί της λεωφόρου Ποσειδώνος στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, με ταχύτητα περίπου 90 χιλιομέτρων την ώρα.

Στο νέο υλικό που αποκαλύπτει το MEGA, 22 λεπτά μετά τις 20.00 το βραδύ φαίνεται το όχημα των 710 ίππων να αναπτύσσει ταχύτητα και από τη δεξιά λωρίδα να κατευθύνεται προς την αριστερή λωρίδα πριν αρχίσει να πλαγιολισθαίνει.

Σε ελάχιστο χρόνο όμως, όλα ανατρέπονται και ο οδηγός πλέον δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό, για να αποφύγει την πρόσκρουση στα δέντρα που βρίσκονται ανάμεσα στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η Ferrari στις φλόγες

Το γρήγορο αμάξι του Τζώρτζη Μονογυιού πλέον έχει προσκρούσει με περίπου 100 χιλιόμετρα στο δέντρο. Στο νέο υλικό που έρχεται στη δημοσιότητα, έχει αποτυπωθεί η ανάφλεξη του οχήματος. Η κόκκινη Ferrari έχει παραδοθεί στις φλόγες και η λάμψη της πυρκαγιάς καταγράφεται στις κάμερες.

Οι στιγμές που ακολουθούν είναι δραματικές. Ο ένας μετά τον άλλο οι οδηγοί που κινούνται στο σημείο σοκαρισμένοι σταματούν τα οχήματά τους. Λίγα μετρά πίσω βρίσκεται και η λευκή Porsche του Τζώρτζη Μονογυιού την οποία οδηγούσε ο φίλος του.

Βλέποντας το όχημα να έχει παραδοθεί στις φλόγες οι οδηγοί προσπαθούν να σώσουν τον 46χρονο και τη σύζυγό του. Οι σκηνές «καθηλώνουν». 

Σε βαθιά θλίψη η Μύκονος

Στη Μύκονο, στο νησί όπου δραστηριοποιόταν επαγγελματικά ο Τζωρτζής Μονογυιός, όλοι είναι σοκαρισμένοι. Το MEGA βρέθηκε και στο σημείο όπου είχε σημειωθεί το τροχαίο δυστύχημα με οδηγό τον 46χρονο πριν αρκετά χρονιά, όταν τότε είχε σκοτωθεί ο συνεπιβάτης της μηχανής που οδηγούσε.

Πραγματογνώμονες από την Τροχαία αλλά και από την οικογένεια του Τζώρτζη Μονογυιού αναμένεται τις επόμενες ημέρες να πραγματοποιήσουν αυτοψία στα συντρίμμια της Ferrari για να προσπαθήσουν να βρουν απαντήσεις για τη φονική σύγκρουση.

Σημειώνεται πως η κηδεία του άτυχου επιχειρηματία θα γίνει αύριο Τρίτη στο «νησί των ανέμων», με την οικογένεια να τονίζει ότι επιθυμία τους είναι να γίνει μια λιτή και οικογενειακή τελετή.