Τις καταγγελίες της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού της στη Θεσσαλονίκη ερευνούν οι Αρχές. 

Σε αυτό το πλαίσιο, η Αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για τις καταγγελίες της κοπέλας. Σημειώνεται ότι βάσει της της καταγγελίας της 24χρονης οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, είχαν νοικιάσει σουίτα στον χώρο του πεντάστερου ξενοδοχείου, σύμφωνα με τις καταθέσεις των ίδιων, προσεκλήθησαν για το πρωτοχρονιάτικο πάρτι περίπου 8-9 κορίτσια, μεταξύ των οποίων και η 24χρονη Γεωργία.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 24χρονης στις αστυνομικές και τις δικαστικές αρχές, την παρέσυραν σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου όπου και την κακοποίησαν παρά την θέλησή της, όπως κατήγγειλε η ίδια.

Την ίδια ώρα η 24χρονη καλείται να δώσει ακόμη μία κατάθεση στην ανακρίτρια. Η κατάθεση θα γίνει, αύριο Παρασκευή, ενώπιον της ανακρίτριας, παρουσία ψυχολόγου, καθώς ανέκυψαν νέα ερωτήματα που πρέπει να υποβληθούν από τις ανακριτικές αρχές αλλά και γιατί το περιβάλλον της ζήτησε να εισαχθούν νέα στοιχεία.

Εισαγγελική έρευνα για τη διαρροή των καταθέσεων 

Εντολή για έρευνα έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης σχετικά με τη διαρροή την εγγράφων καταθέσεων των φερόμενων ως εμπλεκομένων στον βιασμό της 24χρονης, σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, δημοσιεύτηκαν στον Τύπο, όλες οι καταθέσεις που έδωσαν οι εμπλεκόμενοι στην αστυνομία.

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας ζήτησε από τον εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης να παραγγείλει προκαταρκτική εξέταση για να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση δικαστικού απορρήτου.

Σε ΜΜΕ, κυρίως σε ιστοσελίδες, δημοσιεύτηκαν αυτούσιες οι καταθέσεις, με φωτογραφίες των σχετικών εγγράφων, που ελήφθησαν στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας η κατάθεση της 24χρονης στην ανακρίτρια και η απολογία του 27χρονου κατηγορουμένου.