Νέο βίντεο ντοκουμέντο έχουν στα χέρια τους οι αρχές, στο οποίο καταγράφονται οι δραματικές στιγμές της άγριας δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπάνου.

Σύμφωνα με τον ANT1 το συγκεκριμένο βίντεο οδήγησε τις Αρχές, οι οποίες ερευνούν την υπόθεση, να φτάσουν στα ίχνη των δραστών, που εξαπέλυσαν την άγρια επίθεση σε βάρος των νεαρών, στην περιοχή του Χαριλάου.

Το βίντεο είναι τραβηγμένο σε οριζόντια θέση και δείχνει καθαρά την δολοφονική επίθεση σε βάρους του Άλκη και της παρέας του. Περιέχει μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες σκληρές εικόνες.

Την Τετάρτη το φως της δημοσιότητας είδε  συγκλονιστικό βίντεο που καταγράφει την στιγμή της δολοφονικής επίθεσης ενάντια στον Αλκιβιάδη Καμπάνο, στη Θεσσαλονίκη.

Στο βίντεο εμφανίζεται μία ομάδα ανδρών να τρέχουν από ένα στενό σε κεντρικό δρόμο και να επιβιβάζονται σε δύο οχήματα αποχωρώντας βιαστικά από το σημείο.

Επίσης φαίνεται και το στιγμιότυπο από την επίθεση στην ομάδα νεαρών στην οποία συμμετείχε ο άτυχος νέος η οποία έκανε την βόλτα της.

Από τα χτυπήματα, έπεσε νεκρός ο 19χρονος Άλκης. Οι δράστες μετά το αποτρόπαιο έγκλημα αποχωρούν από το σημείο, επιβιβάζονται στα δύο αυτοκίνητα που τους περίμεναν και τρέπονται σε φυγή.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της δολοφονικής επίθεσης στον 19χρονο Άλκη.

Δημοσιεύτηκε από parapolitika.gr στις Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2022

Δύο συλλήψεις μετά τις εφόδους της ΕΛ.ΑΣ. σε συνδέσμους ομάδων

Συνελήφθησαν δύο υπεύθυνοι συνδέσμων ομάδων, 43 και 36 ετών, μετά τις εκτεταμένες επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. σε συνδέσμους οργανωμένων οπαδών τόσο στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης όσο και στα δυτικά, στο πλαίσιο της δολοφονίας του Άλκη Καμπάνου. 

Συνολικά ερευνήθηκαν 13 σύνδεσμοι σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατασχέθηκαν μαχαίρια, σιδερογροθιές, λοστοί κι άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα οι αρχές να προχωρήσουν σε δύο συλλήψεις. 

Υπενθυμίζεται ότι, στελέχη της Αστυνομίας διενήργησαν ελέγχους σε συνδέσμους οπαδών του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή σε διάφορες περιοχές της πόλης.