Στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA μίλησε ο διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, κάνοντας μια συγκλονιστική περιγραφή των όσων αντίκρυσε το βράδυ της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, όταν το άψυχο σώμα του παιδιού αλλά και οι δύο τραυματισμένοι φίλοι του έφτασαν στο νοσοκομείο.

«Τα χτυπήματα που δέχτηκε ο Άλκης ήταν πολλαπλά και θανατηφόρα»

«Αυτό που αντικρύσαμε στην εφημερία του νοσοκομείου μας εκείνο το τραγικό βράδυ δεν περιγράφεται. Η ιατροδικαστική έκθεση ήταν καταπέλτης. Πρόκειται για μια συμμορία δολοφόνων και δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητοι. Το παιδί ήδη ήταν νεκρό. Τα χτυπήματα ήταν πολλαπλά και θανατηφόρα. Προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε τους δύο άλλους τραυματίες που ήταν σε ένα έντονο ψυχολογικό στρες. Τα παιδιά πήγαν πολύ καλά και έχουν φύγει από το νοσοκομείο. Είμαστε φίλαθλοι. Αυτό που συνέβη δεν είναι στα πλαίσιο ενός φιλάθλου ή οπαδού», είπε ο κ. Καπραβέλος.

Χτυπήματα στο κεφάλι και σε εσωτερικά όργανα – Μία κτηνωδία

«Είχε χτυπήματα στο κεφάλι, σε εσωτερικά όργανα, είχαν κοπεί αρτηρίες. Αυτό είναι μια κτηνωδία. Αυτό δεν έγινε από ένα άτομο. Είναι πολλοί οι υπεύθυνοι για το πώς ξεπήδησε μια τέτοια συμμορία. Αυτή δεν είναι οπαδική βία. Είναι εγκληματική πράξη», περιέγραψε ο ίδιος.

«Οι συνάδελφοί μου χρειάστηκαν ψυχολογική υποστήριξη»

«Οι συνάδελφοί μου έζησαν συγκλονιστικές στιγμές προσπαθώντας να ελέγξουν αν έχουν τα παιδιά βλάβες. Εκείνα ρωτούσαν συνέχεια τι κάνει ο Άλκης. Είπαμε και ψέματα στα παιδιά, κρύβαμε το τι έχει συμβεί στον Άλκη. Συνάδελφοί μου στον χειρουργικό τομέα χρειάστηκαν ψυχολόγους και ψυχίατρους για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν», εξήγησε ο κ. Καπραβέλος.

«Δεν είναι μια απλή υπόθεση. Είναι πολλά τα θανατηφόρα χτυπήματα που δέχτηκε ο Άλκης. Πρέπει κάποιος να έχει πολύ κτηνώδη χαρακτηριστικά για να φτάσει σε τέτοιο σημείο. Αυτή η συμμορία είναι νέα παιδιά. Ποιες καταστάσεις τα ανέθρεψαν που να φτάσουν στο να κόψουν το χαμόγελο σε ένα παιδί 19 χρονών;», διερωτήθηκε ο κ. Καπραβέλος κλείνοντας.

Δείτε το σχετικό βίντεο