Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού STAR, μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και διάδοση ψευδών ειδήσεων κατά του πρώην αστυνομικού διευθυντή Αχαΐας Χρήστου Ρουγκάλα υπέβαλαν οι γονείς των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Ο κ. Ρουγκαλάς με ανάρτησή του στο facebook, αλλά και σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή, εμφανίστηκε βέβαιος ότι αποκλειστική υπεύθυνη για τον θάνατο των τριών παιδιών μέσα σε τρία χρόνια είναι η μητέρα των παιδιών.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν υπάρχουν παθολογικά αίτια για τους θανάτους των τριών κοριτσιών.

«Και εκταφή θα γίνει σε λίγες ημέρες κι η μητέρα των τριών κοριτσιών θα βρεθεί προ τετελεσμένων, αφού θ' αποδειχτεί περίτρανα πως η ίδια δολοφόνησε τα παιδιά της», έγραψε ο υποστράτηγος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ.

«Ήθελε να έχει την αποκλειστική προσοχή του συζύγου της και την πλήρωσαν τα κοριτσάκια», σημείωσε, μεταξύ άλλων.
Εξάλλου, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή κάλεσε «να ανοίξουν τα στόματα, να μιλήσουν οι γείτονες της μητέρας, και να μιλήσει και το γραφείο τελετών που ανέλαβε τις κηδείες των παιδιών».

Οι γονείς των τριών κοριτσιών έχουν να διαχειριστούν τον πόνο τους για τον χαμό των παιδιών τους ενώ παράλληλα αντιμετωπίζουν και τις κατηγορίες όσων κάνουν λόγο για δολοφονίες. Με μηνύσεις έχει απειλήσει και ο τραγικός πατέρας για δημοσιεύματα που υπονοούν ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Την ίδια ώρα με αγωνία περιμένουν και οι γονείς τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της εννιάρχονης Τζωρτζίνας, ελπίζοντας να μάθουν τι προκάλεσε τον θάνατό της.