Σχεδιο_χωρις_τιτλο_-_2022-02-22T182950_736
Ελλάδα

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Ήταν καταπιεστική, δεν την ήθελαν οι γονείς του Μάνου» λέει φίλος της οικογένειας

«Ήταν δύσκολη σαν φίλη και σαν μαθήτρια» ανέφερε πρώην συμμαθήτρια της Πισπιρίγκου στον ΣΚΑΪ, ενώ φίλος της οικογένειας μιλάει στον ΑΝΤ1 για την σχέση του ζευγαριού

Το προφίλ της μητέρας, των τριών κοριτσιών που πέθαναν κάτω από αδιευκρίνιστα, ακόμη, αίτια, αλλά και την σχέση μεταξύ των δύο γονιών επιχείρησαν να σκιαγραφήσουν σήμερα, πρώην συμμαθητές και φίλοι της οικογένειας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ, με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και στον ΣΚΑΙ. 

 Ειδικότερα, πληροφορίες για τη σχέση που είχαν ο Μάνος Δασκαλάκης με την Ρούλα Πισπιρίγκου, πριν και κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους, έδωσε για πρώτη φορά άτομο από το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον, με δηλώσεις του στον ΑΝΤ1.

 Οι αναφορές επικεντρώνονται σε όσα γίνονταν από την εποχή που η 33χρονη γνωρίστηκε με τον 30χρονο, οι γονείς του οποίου, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 από το άτομο που τους γνώριζε «δεν ήθελαν για νύφη τη γυναίκα που έμελλε να γίνει μητέρα των παιδιών του, αφού δεν τους άρεσε ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά της».

 «Ήταν πολύ καταπιεστική και έφτανε στο σημείο να εκβιάζει. Εγώ ήξερα για προβλήματα που δημιουργούσε σε προηγούμενες σχέσεις της» είπε και συνέχισε: «Ήξερα ότι τσακώνονταν αλλά μετά τους βλέπαμε και πάλι μαζί. Δεν ήθελαν να δείχνουν προς τα έξω αυτά που συνέβαιναν. Εκείνη ήταν ένας περίεργος χαρακτήρας. Αυτάρεσκη και ισχυρογνώμονων», ανέφερε.

 Το άτομο του περιβάλλοντος της οικογένειας από την Πάτρα τόνισε επίσης στην εκπομπή του ΑΝΤ1 πως περιμένει να ολοκληρωθεί η μεγάλη έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, για να μάθει τι συνέβη με τον χαμό των τριών παιδιών, πώς και γιατί έφυγαν από τη ζωή, χωρίς οι γιατροί να έχουν καταλήξει σε ξεκάθαρα συμπεράσματα για τα αίτια θανάτου τους.


 Την ίδια στιγμή μιλώντας στο ΣΚΑΪ και στην εκπομπή love it, με την Ιωάννα Μαλέσκου, πρώην συμμαθήτρια της μητέρας αναφέρει: «Ήταν δύσκολη σαν φίλη και σαν μαθήτρια» είπε πρώην συμμαθήτρια της Πισπιρίγκου.

Ειδικότερα, για τον χαρακτήρα της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, μίλησε στον ΣΚΑΪ μια συμμαθήτριά της, με την οποία «έκαναν παρέα άλλα έκοψαν σύντομα».

«Ήμασταν συμμαθήτριες στο σχολείο, στο γυμνάσιο και ψιλοκάναμε παρέα στην αρχή, αλλά σταματήσαμε αρκετά σύντομα, γιατί είδα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη συγκεκριμένη κοπέλα, οπότε αποφάσισα να κόψω κάθε επαφή. Δεν ήταν πάρα πολύ εύκολο να κάνει παρέες, ούτε σαν μαθήτρια ήταν εύκολη, ούτε σαν φίλη ήταν εύκολη και συνήθως τσακωνόταν με τις παρέες που είχε. Ήταν ένα ιδιαίτερο παιδί, «έπαιρνε φωτιά» λίγο εύκολα, πάντα έλεγε ιστορίες που ακουγόντουσαν λίγο παρατραβηγμένες» είπε η συμμαθήτρια της 33χρονης.

 Για τις απόπειρες αυτοκτονίες που φημολογείται ότι είχε κάνει, ανέφερε πως «έτσι ακουγόταν, ξέρω σίγουρα ότι για ένα διάστημα έλειπε από το σχολείο για πολύ καιρό και όταν γύρισε πίσω ήταν λίγο διαφορετική, ήταν λίγο αλλαγμένη. Είχε κάποια θέματα υγείας, όπως μου είχε πει».

 Για τον θάνατο των τριών παιδιών, είπε: «Είμαι σοκαρισμένη, μου έκανε τρομερή εντύπωση το γεγονός ότι είχε τρία παιδιά, και τα έχασε και τα τρία. Έχω τις αμφιβολίες μου, όχι ότι μπορεί να έχει κάνει κάτι, προς θεού», αναφέρει η πρώην συμμαθήτρια της μητέρας στον ΣΚΑΪ.