Ακόμη και την στιγμή που οι αστυνομικοί χτύπησαν το κουδούνι της για την συλλάβουν η Ρούλα Πισπιρίγκου δήλωνε ότι λαχταρούσε να μάθει την αλήθεια για το θάνατο των  παιδιών της.

«Επιτέλους, να λάμψει η αλήθεια» ήταν τα πρώτα της λόγια την ώρα που οι αστυνομικοί προχωρούσαν στην σύλληψή της, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το STAR.

Μάλιστα εκείνη την στιγμή η Ρούλα Πισπιρίγκου έδινε συνέντευξη σε τοπικό μέσο της Πάτρας.

Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής μετέφεραν την 33χρονη από την Πάτρα, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και αμέσως μετά η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Όπως μετέδωσε στο Star στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα στο σπίτι που μένει η Ρούλα Πισπιρίγκου. Αυτό ανέφερε και η αδελφή της, Δήμητρα, στις δηλώσεις που έκανε για ό,τι συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης, 30 Μαρτίου.

 Μάλιστα, η μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα έδινε τηλεφωνική συνέντευξη σε τοπικό μέσο και φάνηκε να ενοχλείται όταν είδε τους αστυνομικούς στην πόρτα της, ρωτώντας τι θέλουν, σύμφωνα με το Star, εκφράζοντας τη δυσφορία της για τις κατηγορίες εναντίον της.

Οι αστυνομικοί στο μεταξύ, ήταν από το πρωί έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, με την παρουσία τους να είναι διακριτική ενώ ήλεγχαν τον χώρο. Όταν πήραν την εντολή για την προσαγωγή της μητέρας, χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού της. Της είπαν ότι πρέπει να τους ακολουθήσει για να δώσει κάποιες διευκρινίσεις στην Εισαγγελία. «Ναι είναι σωστό να δώσω κάποιες διευκρινίσεις για να λάμψει η αλήθεια» φέρεται να απάντησε εκείνη και τους ακολούθησε στο συμβατικό αυτοκίνητο που τους έφερε στην Αθήνα.

 Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τη Ρούλα Πισπιρίγκου μάλιστα να απενεργοποιήσει το κινητό της τηλέφωνο, γνωρίζοντας πόσο ενεργή είναι στα social media.

 Στο μεταξύ, δεν της είχαν πει ότι πρόκειται για σύλληψη. Αυτό είναι κάτι που η Ρούλα Πισπιρίγκου έμαθε όταν έφτασαν στη ΓΑΔΑ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ενώ μετά από αυτό, ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί συντάκτες.