Δεν έχουν τέλος οι μαρτυρίες, τα στοιχεία και οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του θανάτου των παιδιών στην Πάτρα, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, κι όχι μόνο. Ο θάνατος της 69χρονης που ήταν η σπιτονοικοκυρά της Ρούλα Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη είναι κάτι που επίσης προβληματίζει τις Αρχές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σπιτονοικοκυρά του ζεύγους Δασκαλάκη, την οποία φέρεται να πρόσεχε η Ρούλα Πισπιρίγκου, έφυγε από τη ζωή ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Πάτρας ημέρα Κυριακή.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το pelop.gr, στις 13/9/2020, η ηλικιωμένη κατέληξε και την επομένη, έγινε η κηδεία της στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πάτρας όπου και βρίσκεται ο τάφος της.

Υπενθυμίζεται ότι οι θάνατοι και των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου σημειώθηκαν κατά την διάρκεια Σαββατοκύριακου.

Ακόμα μία τραγική σύμπτωση σε αυτή την άνευ προηγουμένου υπόθεση από την Πάτρα που έχει συνταράξει ολόκληρη τη χώρα εδώ και δύο ολόκληρους μήνες.

«Η μητέρα μου ξεψύχησε στα χέρια της…»

Μάλιστα, προ ημερών -πριν τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου- ο γιος της 86χρονης είχε μιλήσει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τη μητέρα του, αλλά και για το πώς την κούραρε η 33χρονη γυναίκα, η οποία την είχε επισκεφθεί λίγη ώρα πριν χάσει τη ζωή της.

«Η Ρούλα πρόσεχε τη μητέρα μου αλλά τους τελευταίους μήνες ήταν έγκυος, στο παιδάκι, την Ίριδα, μου είχε πει δυο μήνες πριν γεννήσει ‘δεν θα μπορέσω’ γιατί θα μεγάλωνε η κοιλιά της όπως καταλαβαίνετε και είχαμε βρει μια άλλη προσωρινά, μέχρι να γεννήσει…» είπε αρχικά.

«Τα πήγαινε καλά με τη μητέρα μου…» τόνισε χαρακτηριστικά ενώ συμπλήρωσε πως «η μητέρα μου ξεψύχησε στα χέρια της».