Με την κατηγορία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας η Ρούλα Πισπιρίγκου από την Πάτρα κρίθηκε προφυλακιστέα και πλέον έχει ήδη μεταφερθεί στις φύλακες του Κορυδαλλού.

Την ίδια ώρα όμως, δεν παύουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας ολοένα και περισσότερα στοιχεία γύρω από το πρόσωπό της αλλά και την όλη υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Τρεις μέρες πριν τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, όπως αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, η Ρούλα Πισπιρίγκου, εξέδωσε νέα ταυτότητα δηλώνοντας απώλεια της παλιάς. Μάλιστα μάρτυρας για τη διαδικασία έκδοσης είχε πάει η κόρη του ιδιοκτήτη γραφείου τελετών. Το συγκεκριμένο γραφείο τελετών είχε αναλάβει την κηδεία των τριών κοριτσιών, της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας, όπως και της 69χρονης σπιτονοικοκυράς της οικογένειας.

Υπενθυμίζεται ότι εκείνες τις μέρες, η 9χρονη Τζωρτζίνα βρισκόταν στο νοσοκομείο και η 33χρονη μέχρι στιγμής ισχυρίζεται ότι δεν βγήκε καθόλου έξω από αυτό. Αν όμως ισχύουν τα παραπάνω, τότε πρέπει να επισημανθούν τα εξής:
  • Η Ρούλα Πισπιρίγκου χρειάστηκε να βγει από το νοσοκομείο για τουλάχιστον μια φορά.
  • Η έκδοση νέας ταυτότητας σημαίνει αυτόματα και την αλλαγή του αριθμού αυτής.

Δείτε το σχετικό βίντεο