Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας. Τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετίζονται με τις διαδικτυακές «κινήσεις» της μητέρας των τριών παιδιών, Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου «έκρυψε» τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο. Πλέον οι έρευνες στρέφονται στην ανάκτησή τους, αφού το στοιχεία αυτά είναι πολύ πιθανό να φέρουν και την ανατροπή για την πορεία της κεταμίνης.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό του Star, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε κλειδώσει με δεύτερο mail την εφαρμογή chrome στη Google. Οι αρχές μέσω του mail με το ψευδώνυμο tanalias είδαν και κατέγραψαν τις αναζητήσεις της Ρούλας στο διαδίκτυο, μέσω του Cloud.

Όταν πάτησαν, όμως, πάνω στο chrome διαπίστωσαν ότι ήταν κλειδωμένο. Από ένα δεύτερο mail και άλλο κωδικό.
Οι αξιωματικοί αναφέρουν ότι δεν έχουν αποκτήσει πλήρη πρόσβαση στα δεδομένα περιήγησης (ιστορικό περιήγησης, αγαπημένες ιστοσελίδες κλπ. ) από τον φυλλομετρητή Chrome της εταιρίας Google, καθώς η πρόσβασή τους είναι κλειδωμένη από τον χρήστη του λογαριασμού με κωδικό πρόσβασης (passphrase) και μέχρι τώρα δεν έχει εντοπιστεί ο κωδικός πρόσβασης.

Γιατί κλείδωσε το chrome

Πρόκειται για μία κίνηση ασυνήθιστη για κάποιον που δεν έχει κάτι να κρύψει ενώ παράλληλα αξίζει να σημειωθεί πως ελάχιστοι γνωρίζουν ότι μπορεί να κλειδωθεί.

Δεδομένου ότι το πρώτο mail είναι κοινό με τον Μάνο Δασκαλάκη, υπάρχει άλλο μέιλ;
«Το ηλεκτρονικό ταχυδρόμειο που ήταν συνδεδεμένο με τη συσκευή smartphone της κατηγορούμενης είναι η ιδιωτική της διεύθυνση. Από εκεί και πέρα, ο καθένας στο τηλέφωνό του έχει τον λογαριασμό από τον οποίο επικοινωνεί με αυτόν τον τρόπο» ανέφερε ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει παραδώσει τον πενταψήφιο κωδικό της για το mail «τανάλιας». Δεν έχει δώσει, όμως, τον κωδικό για το mail που έχει κλειδώσει το chrome.

Οι αναζητήσεις που έχουν κρατηθεί στο cloud είναι για αναισθητικά φάρμακα, επιληψία, έλλειψη οξυγόνου στα παιδιά και παρεμφερείς φράσεις, σαν να θέλει να ρίξει «στάχτη» στα μάτια σε όποιον ακολουθεί τα ίχνη της.

Δείτε το σχετικό βίντεο