Πλακέτα από την ΕΠΣ Αχαΐας παρέλαβαν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης, λίγο μετά τον θάνατο της Μαλένας, που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2019.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαλένα ήταν το πρώτο παιδί της οικογένειας που έφυγε από τη ζωή και έπειτα ακολούθησαν οι θάνατοι της Ίριδας και της Τζωρτζίνας, για τη δολοφονία της οποίας κατηγορείται η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο αγώνας, κατά τον οποίο παρέλαβαν οι γονείς την πλακέτα, διοργανώθηκε στην Πάτρα και ήταν ενάντια στη λευχαιμία και στα αιματολογικά νοσήματα.

Όπως ανέφερε τότε το patragoal.gr, «ακριβώς σήμερα συμπληρώνεται ένας μήνας από την τραγική εκείνη ημέρα που η μικρή Μαλένα έφυγε από την ζωή για να γίνει ένας «άγγελος» στους ουρανούς.

Όπως «άγγελος» έζησε σε αυτό το σύντομο πέρασμα της από αυτόν τον κόσμο. Και πέρα από όλους που ζήσαμε αυτό το τραγικό συμβάν, αυτοί που το βιώνουν καθημερινά είναι οι ίδιοι οι γονείς και η μικρή Τζωρτζίνα, αδερφή της αδικοχαμένης Μαλένας».

Στο Στάδιο της Παναχαϊκής είχε πραγματοποιηθεί ο συγκεκριμένος φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα σε Επίλεκτες Μικτές Ομάδες στις οποίες συμμετείχε και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Μόρας, όπως επίσης ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Σάββας Κωφίδης, καθώς και άλλοι γνωστοί παίκτες, αθλητές και αθλήτριες.