Ολοένα και εξελίσσονται οι έρευνες για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας ενώ την ίδια ώρα οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας προκαλούν σοκ στην κοινή γνώμη.
Οι Αρχές έχουν ανοίξει τους φακέλους των άλλων δύο κοριτσιών της οικογένειας, της Ίριδας και της Μαλένας.

Η μητέρα των κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται ήδη στις φυλακές Κορυδαλλού με την κατηγορία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της 9χρονης κόρης τη, Τζωρτζίνας. Η ίδια επιμένει στην αθωότητά της ενώ παράλληλα δηλώνει πλήρη άγνοια για την ουσία της κεταμίνης, η οποία διεγνώσθη στον οργανισμό της μικρής σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Παράλληλα, ο πατέρα των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης έχει αλλάξει άρδην τη στάση του και πλέον αρχίσει να «καρφώνει» την 33χρονη.

Η σχέση του ζευγαριού, οι περίεργες εμμονικές συμπεριφορές της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά και οι αναζητήσεις και οι αγορές που φέρεται να έκανε στο διαδίκτυο για την αγορά φαρμάκων μπαίνουν στο μικροσκόπιο των αρχών προκειμένου να ξετυλίξουν όλο το κουβάρι της υπόθεσης.

Αλλαγή στάσης από τον Δασκαλάκη – Τι αποκαλύπτει

Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο οποίος συνομίλησε με τον εν διαστάσει σύζυγο της 30χρονης, Μάνο Δασκαλάκη, επιβεβαιώνονται οι «ύποπτες» αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο.

Ο Μάνος Δασκαλάκης θεωρεί αδιάσειστα τα στοιχεία περί ανεύρεσης κεταμίνης και δηλώνει πως δεν ξέρει πώς μπορεί να την προμηθεύτηκε η σύζυγός του. Στο σημείο αυτό, πάντως, επισημαίνει ότι η 30χρονη πραγματοποιούσε αναζητήσεις φαρμακευτικών ουσιών από το διαδίκτυο.

Οι μεταφορές του 30χρονου

Αξιοσημείωτο είναι, δε, πως ο ίδιος παραδέχεται -μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι εργαζόταν σε μεταφορική εταιρεία που συνεργαζόταν με φαρμακευτική- πως η εταιρεία συνεργαζόταν με αποθήκη φαρμακευτικών προϊόντων που διέθετε κτηνιατρικά σκευάσματα, όπως η κεταμίνη.

Ωστόσο, ο ίδιος ισχυρίζεται πως ουδέποτε είχε αναλάβει σχετικό δρομολόγιο ούτε είχε αναμειχθεί σε αυτές τις μεταφορές η σύζυγός του.

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο Μάνος Δασκαλάκης εξακολουθεί να θεωρεί πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει προμηθευτεί την κεταμίνη από το διαδίκτυο ή με κάποιον άλλον τρόπο.
Σχετικά με το tablet με το οποίο έχει ταφεί η Τζωρτζίνα, ο ίδιος ισχυρίζεται πως πρέπει να ερευνηθεί αν έχει γίνει κάποια ύποπτη αναζήτηση από εκεί.

Μάλιστα, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι σε συνέντευξή του στην Αγγελική Νικολούλη που παραχώρησε ο Μάνος Δασκαλάκης, η οποία θα προβληθεί την Παρασκευή στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» φέρεται να αποκαλύπτει ότι είναι πεπεισμένος ότι η εν διαστάσει σύζυγός του σκότωσε την Τζωρτζίνα.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα, μετά τα γραφεία της ανακρίτριας όπου βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης προκειμένου να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, μετέβη συνοδεία αστυνομικών στο γραφείο της Αγγελικής Νικολούλη στο MEGA.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μάνος Δασκαλάκης στη συνέντευξή του υποστήριξε αυτά που είχε πει νωρίτερα και στους δημοσιογράφους.

Από την μία δηλαδή είπε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μία πολύ καλή μάνα η οποία φρόντιζε τα παιδιά της και ήταν σε όλα τυπική και από την άλλη ισχυρίστηκε πως από τη στιγμή που είδε τα στοιχεία, πείστηκε 1000% ότι η σύζυγός του σκότωσε την Τζωρτζίνα.