Δεν έχουν τέλος τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση - θρίλερ της Πάτρας, όσο προχωρούν οι έρευνες, με τις αρχές να επιχειρούν να ξετυλίξουν το κουβάρι και να φτάσουν στη λύση του μυστηρίου.

Όπως έχει γίνει, μέχρι στιγμής γνωστό, η 9χρονη Τζωρτζίνα έχει δολοφονηθεί με κεταμίνη, μια ουσία που σε πολύ μεγάλη ποσότητα μπορεί να αποδειχτεί φονική.

Για τη δολοφονία του 9χρονου κοριτσιού έχει συλληφθεί και προφυλακιστεί η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η ίδια αρνείται τη δολοφονία της κόρης της, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό από πού προμηθεύτηκε την εν λόγω ουσία.

Οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση έχουν ρίξει το βάρος τους στις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο, ενώ ερευνάται και στενό συγγενικό πρόσωπο της 33χρονης μητέρας, το οποίο έχει «παρελθόν» με ναρκωτικές ουσίες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Real News, με δεδομένο το γεγονός πως όταν η Τζωρτζίνα εισήχθη για πρώτη φορά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, τον Απρίλιο του 2021, είχε όλα τα συμπτώματα χρήσης κεταμίνης, οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εκτιμούν πως η μητέρα της, ήδη από τότε, είχε την ευχέρεια να προμηθεύεται το ναρκωτικό από «πηγές» που υπήρχαν στην Πάτρα.

Οι Αρχές θεωρούν δεδομένο πως η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθευόταν την ουσία ανά τακτά χρονικά διαστήματα και όταν η ίδια το έκρινε απαραίτητο, προκειμένου να πειραματίζεται, χορηγώντας μικρές ή μεγάλες δόσεις στην 9χρονη κόρη της.

Έτσι, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο και τη μέρα του θανάτου της Τζωρτζίνας, τον Ιανουάριο του 2022, η μητέρα της, που φέρεται να τη δολοφόνησε, να είχε μαζί της τις δόσεις κεταμίνης που χρειαζόταν.


Το σοβαρό ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρέπει να απαντηθεί ένα σοβαρό ερώτημα που προκύπτει εύλογα: «Το άτυχο παιδί χρειάστηκε αρκετές μέρες νοσηλείας. Είναι δυνατόν η 33χρονη να είχε όλες αυτές τις ημέρες μαζί της την κεταμίνη, με κίνδυνο κάποια στιγμή να αποκαλυφθεί;»

Οι αρχές επιχειρούν να δώσουν την απάντηση μέσα από τη διερεύνηση των κλήσεων που δέχτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου εκείνη την ημέρα στο κινητό της.