Ο δικηγόρος Κώστας Κρεμμύδας εκπροσωπεί τον νονό της Μαλένας, ο οποίος κατηγορείται ότι είχε εξωσυζυγική σχέση με την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μιλώντας στο MEGA, ο κ. Κρεμμύδας τοποθετήθηκε σχετικά με τη θύελλα που έχει ξεσπάσει για τον κουμπάρο του Μάνου Δασκαλάκη, που σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πάτρα, ο ίδιος φέρεται να είχε σχέση με την Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Δεν είναι μόνο ότι κατηγορούν τον εντολέα μου και νονός της Μαλένας, ότι είχα εξωσυζυγική σχέση με την Ρούλα Πισπιρίγκου, το θέμα είναι ότι επεκτάθηκε σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό, μέχρι που εμπλέκεται και σε εγκληματικές ενέργειες, ότι έχει μεσολαβήσει, ώστε να βρεθεί η ουσία που σκότωσε το ένα τέκνο. Επιπλέον, του καταλογίζουν ότι το ένα παιδί είναι και δικό του. Έχουν κάνει κολάζ τις φωτογραφίες των παιδιών του, και διαδίδονται διάφορα», είπε αρχικά.

«Εξαιτίας της γνωριμίας του με τον Μάνο, βάφτισε τη Μαλένα, αλλά στη συνέχεια είχε ένα πρόβλημα υγείας και μετά τον θάνατο του παιδιού οι σχέσεις ατόνισαν. Αυτήν τη στιγμή απειλείται ο ίδιος και η οικογένειά του. Δύο ρεπορτάζ τον «φωτογράφισαν» ως τον άνθρωπο που είχε σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου», πρόσθεσε.

«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κλείσει το θέμα, κανείς δεν έχει δικαίωμα να διαβάλλει έτσι έναν άνθρωπο», τόνισε καταλήγοντας ο κ. Κρεμμύδας.