Στο κελί στις φυλακές Κορυδαλλού παραμένει προφυλακισμένη η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Η Ρούλα περνάει όλη την ημέρα της στο καρτοκινητό που είναι έξω από το κελί της» δήλωσε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης.

 Μέσα στο κελί της  έχουν αφήσει μόνο μια χοντρή κουβέρτα, το σιδερένιο κρεβάτι είναι χτισμένο στο πάτωμα και οι ζωγραφιές στον τοίχο είναι από την προηγούμενη κρατούμενή. Το κελί της είναι ακριβώς απέναντι από τα κελιά των κρατούμενων της 17 Νοέμβρη και των Πυρήνων της Φωτιάς.

  Ταυτόχρονα μετά την ανάσυρση του τάμπλετ από τον τάφο της Τζωρτζίνας, η αστυνομία στρέφει τις έρευνές της σε πολλαπλές κατευθύνσεις από τα ψηφιακά ίχνη στο διαδίκτυο, μέχρι τις επαφές στα 8 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από το σπίτι. Η οικογένειά της λεει πως είναι στο πλευρό της.

 Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του γιατρού Ηλιάδη

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του γιατρού Ηλιάδη που είχε δώσει μάχη για να κρατήσει στην ζωή την Τζωρτζίνα.

 «Κοιμήσου να μεγαλώσεις γρήγορα έχεις πολύ δρόμο ακόμα μας συμβουλεύει ο μεγάλος μας ποιητής. Είναι το ποίημα της απόλυτης πατρικής στοργής, έχοντας αποδοθεί με τον μέγιστο λυρισμό. Σαν οι χτύποι της καρδιάς του πατέρα να αντανακλώνται σε λέξεις και εικόνες» γράφει ο γιατρός στην ανάρτησή του.

 Η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλάει ώρες καθημερινά με τον δικηγόρο της και βλέπει συνεχώς τηλεόραση. Σήμερα ο δικηγόρος της, την είδε από κοντά στο επισκεπτήριο.

 Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα περάσει στην αντεπίθεση και στον Μάνο Δασκαλάκη.

 «Εάν ο Μάνος έχει πρόβλημα μαζί μου, να έρθει όποτε θέλει στις φυλακές και να με ρωτήσει ευθέως αν σκότωσα τα παιδιά μας. Εγώ από την πλευρά μου δεν έχω αφήσει το παραμικρό υπονοούμενο ότι ο Μάνος ή οποιοσδήποτε άλλος έχει εμπλοκή με το θάνατο των παιδιών» δήλωσε η 33χρονη μέσα από τη φυλακή.

 Καθώς οι φήμες για εξωσυζυγική σχέση της Πισπιρίγκου φουντώνουν, ο Κώστας Κρεμμύδας εκπροσωπώντας τον κουμπάρο της Ρούλας θα αποκαλύψει πως ο πελάτης του δεν είχε καμία σχέση και για αυτό σε όσους τον «φωτογραφίζουν» ως σχέση θα κάνει μήνυση.

 Την ίδια στιγμή η ώρα των απαντήσεων και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας φαίνεται πως φθάνει, με το αίτιο θανάτου να φαίνεται πως προήλθε από ασφυξία.

 Παράλληλα, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα αρνηθεί πως έχει κακοποιηθεί από τον Μάνο Δασκαλάκη.

 «Ήταν ένας τσακωμός με τον σύζυγό μου, μπροστά στην Τζωρτζίνα. Δεν υπήρξε περιστατικό κακοποίησης από τον Μάνο» είπε η κατηγορούμενη.

 Την ίδια ώρα μέσα στην εβδομάδα η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.